Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Új helyszínen, új koncepcióval jön az ELLE Fashion Show

2018. szeptember 24. - Antalfy Krisztina

Újra megnyitja kapuit az ősz egyik legjobban várt divateseménye, a 6. Elle Fashion Show, amelyet szeptember 29-én rendeznek meg a főváros legújabb közösségi helyén, a Bazilika mellett található Société Budapest épületében. A látványos show idei különlegessége, hogy a legnevesebb hazai tervezők Magyarországon itt először mutatják be legfrissebb kollekcióikat egy megújult, izgalmas környezetben, high fashion modelleken.

efs_2017_14.jpg

Tovább

Ismerd meg a Högl Shoes őszi-téli kollekcióját

Aki cipőmániásnak született, az élete végéig cipőmániás marad. Valahogy úgy vagyok én a szép cipőkkel, mint Gombóc Artúr a csokoládéval, imádom őket, és soha nem lehet elég belőlük.  Így talán nem is csoda, hogy kedden, a sok sajtóesemény közül végül a Högl Shoes vadonatúj őszi/téli kollekciójának bemutatóját választottam. Az őszi színekben pompázó, gyönyörű darabokat elnézve pedig te sem fogod kibírni, hogy ne ugorj be az Andrássy úton található, patinás üzletbe.

38301101_2477981828895088_578864615434223616_n.jpg

Tovább

Pesten jártak a Csengetett, Mylord? sztárjai

Gasztronómiai utazás a Meldrum-házba

A hétvégi, méltán népszerű Csengetett Mylord-találkozóhoz kapcsolódóan, szombat délben egyedülálló esemény zajlott az ARAZ Étterem falai között is. Barka Áron, Chef-de-Cuisine minden bizonnyal a sorozat egyik legnagyobb magyarországi rajongója. Nem is kaphatott volna testhezállóbb feladatot annál, minthogy a sorozat főszereplőit magyarországi tartózkodásuk során valami maradandóval kápráztassa el.

dsc_3371.jpg

Tovább
süti beállítások módosítása