Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Pesten jártak a Csengetett, Mylord? sztárjai

2018. szeptember 24. - Antalfy Krisztina

Gasztronómiai utazás a Meldrum-házba

A hétvégi, méltán népszerű Csengetett Mylord-találkozóhoz kapcsolódóan, szombat délben egyedülálló esemény zajlott az ARAZ Étterem falai között is. Barka Áron, Chef-de-Cuisine minden bizonnyal a sorozat egyik legnagyobb magyarországi rajongója. Nem is kaphatott volna testhezállóbb feladatot annál, minthogy a sorozat főszereplőit magyarországi tartózkodásuk során valami maradandóval kápráztassa el.

dsc_3371.jpg

A kreativitásáról is híres chef a sorozatban szereplő fogásokat felhasználva, egyedi menüvel várta szombaton személyes kedvenceit. Felszolgálásra került többek között Teddy kedvence, az uborkás szendvics, spárgakrémleves sült borjúvesével, Sole Veronique, White Lady sorbet, báránysült mentaszósszal és Stilton sajt. Desszert gyanánt tápióka pudingot szolgáltak fel. Amanda Bellamy, az egykori Rose, saját elmondása szerint a sorozat forgatása alatt (és azóta is) kimondottan kerülte a finomságot, de ez a verzió megingatta a több évtizedes ellenszenvét.

dsc_3325.jpg

Az ide látogató, angol színészek (Susie Brann – Poppy; Catherine Rabett – Cissy; Amanda Bellamy – Rose; Jeffrey Holland – James Twelvetrees és Michael Knowles – Teddy) az egyedi menü láttán nem rejtették véka alá meghatottságukat -  mindannyian egyetértettek abban, hogy a kitűnően megkomponált ebéd visszarepítette őket a Meldrum-házba, és  hogy már a menükártya láttán tudták, hogy „Az finom lesz…”. A fogások végeztével felállva, tapssal köszöntötték a menüt megalkotó és elkészítő chefet, majd elégedettségüket a vendégkönyvben egy „Mrs. Lipton is büszke lenne Rátok…” üzenettel nyugtázták.
dsc_3385.jpg

A mára ikonikussá vált sorozat idén ünnepli 30. születésnapját, a részeket 1988-ban kezdték forgatni Angliában. Ennek apropóján szombaton nagyszabású közönségtalálkozóval tisztelegtek a szervezők a sorozat szereplői és készítői előtt.

dsc_3363.jpg
További információ:
Continental Hotel Budapest****Superior

image003_2.jpg

Köszönöm, hogy elolvastál! Szeretettel várlak vissza!

nevtelen_3.png

Ha tetszett a poszt, gyere a VoilaMode Facebook oldalára, és az Instagram-on is megtalálsz: @voilamode_

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr8414259777

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása