Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Káprázatos lett Carolina Herrera 2018-as Pre-Fall kollekciója

2018. január 07. - Antalfy Krisztina

Mindenkinek vannak apró titkai, az enyém, hogy egyszer magaménak tudhassak egy álomszép Carolina Herrera ruhát. Ám addig is, amíg össze nem spórolok rá pár ezer dollárt, marad nekem is a virtuális inspiráció és az álmodozás. Most épp a tervező 2018-as év gyönyörű tavaszi kollekciójába estem szerelembe, amit elhoztam ide az oldalra is. 
untitled_collage_113.jpg

 

Tovább

Decemberi kedvencek

Szia Kedvesem! Elérkeztünk az Újévhez, ami azt jelenti, itt az ideje, hogy összeállítsam 2017 decemberi kedvenceimet. Az előző évben is készítettem havi bontásban egy-egy ilyen kedvences posztot, ezért úgy gondoltam, ezt a sorozatot idén is folytatom. Bár a december nálam egyértelműen az ünnepi készülődésről, a karácsonyról és a pihenésről szólt, azért nem feledkeztem meg figyelemmel kísérni a divat és szépség trendeket. Neked mik voltak az előző év nagy kedvencei?
collage_photocat_43.jpgKép1/2/3/4

Tovább

Erdei nimfaként ábrázolja a nőket ez a fotós

A hiedelem szerint a nimfák istenek és istennők kísérői. Ezek a különleges szépséggel bíró tünemények  a föld legszebb helyeihez és tájaihoz kötődnek; otthonaik a hegyek, völgyek, ligetek, fák, patakok és erdők. A nimfák mai szóhasználattal tündérek,  kik még ma is köztünk élnek, ilyen varázslatos szépség vagy Te is, és persze minden nő. Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint Bella Kotak londoni művész káprázatos fotósorozata. 

bwtpaqthice-png_880.jpg

Tovább

Szereted a rózsa illatát? Akkor ezt imádni fogod!

Amway, a rózsa bűvöletében

Az illatok érzelmekhez, emlékekhez fűznek minket. Ki ne szeretné, hogy a róla alkotott képhez valami finom, nyugtató, mégis egzotikus illat társuljon? Az Amway újdonságaival most ez is lehetséges! Az ARTISTRY Flora Chic csillámló tusfürdő gél és az ARTISTRY Flora Chic csillámló testápolója most kiegészíti kedvenc parfümödet!

o_43428.jpg

Tovább

Ismerd meg a Toyota családi robotját!

Lassan tényleg beköszönt a sci-fi filmek korszaka: a szélesebb körben világ leginnovatívabb és legzöldebb autógyártójaként ismert, ám a robotikai és a mesterséges intelligenciával kapcsolatos fejlesztések területén is élen járó Toyota Japánban már megkezdte legújabb családi robotjának (hivatalos megfogalmazásban kompakt kommunikációs partner) forgalmazását, amelynek ára ráadásul átszámítva 100.000 Ft alatt van. A Kirobo Mini névre hallgató apró családi robot képes hétköznapi beszélgetéseket folytatni gesztusokkal kiegészítve, reagál a felhasználó érzelmeire, és a felhasználó preferenciáinak és múltbéli élményeinek megtanulásával személyes társként viselkedik.

toyota_kirobo_mini_5.png

Tovább

Társadalmi problémák ihlették Mezőfi Andrea kollekcióját

Mezőfi Andrea öt éve kezdett divattervezéssel foglalkozni, kollekcióit a sportosság és a hordhatóság jellemzi. A fodrászként is dolgozó szakember álma, hogy az MZF névre keresztelt márkája egyre több fiatalhoz jusson el, s egy csapat dolgozzon a keze alatt legújabb ötletein.

untitled_collage_112.jpg

Tovább

Viszlát 2017! Hello 2018!

Jöjjön, aminek jönnie kell, menjen, aminek mennie kell!

Az élet rövid, így ha akad benne egy őrült, gyönyörű pillanat, azt bizony meg kell ragadni! S bár nem szoktam fogadalmakat tenni, azért év első napján mindig szentelek néhány órát arra, hogy nosztalgikusan visszagondoljak az elmúlt év örömteli, őrült, vagy épp elhibázott pillanataira, és közben számvetést teszek a dolgaimról, és azért halkan mégis megfogadom magamnak, hogy az Új évben még inkább odafigyelek az élet apró, ám annál örömtelibb pillanataira, melyek gyakran visszafordíthatatlanok. 

26151786_1538750822904943_7795809355311349760_n.jpg

Tovább
süti beállítások módosítása