Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

10 tuti ronda pulcsi, amit akár fel is vehetnél

2018. december 12. - Antalfy Krisztina

Miközben a lejátszómon Michael Bublé szól, kint rendületlenül hull a hó, bent folyton bekapcsol a fűtés, a konyhában pedig már készül ebédre a lasagne, én egy csésze kávé elkortyolása erejéig klaviatúrát ragadtam, hogy összegyűjtsek számodra néhány csúnya karácsonyi pulcsit. Csúnyát írtam volna? Bizony, ugyanis decemberben ünnepeljük a hazánkban még újdonságnak számító rondapulóver-napját, amire nem árt ha időben felkészülünk.
let_s_have_coffee_1.jpg

Tovább

Így öltözzünk, ha meghívtak a céges karácsonyi buliba!

Egy ruha, három variáció

Az utóbbi években már kétszer is meggondolom, ha ruha vásárlás előtt állok, hogy valóban szükségem van-e rá, vajon hosszú távú kapcsolat lesz-e köztem és az új kiszemelt között, vagy csupán egy szalmaláng, mely addig tart, míg haza nem viszem. Karácsony közeledtével azonban én is könnyebben elcsábulok egy-egy kirakat, vagy webshop előtt, hisz az ünnepi időszak, a családi összejövetelek, na meg az év végi céges rendezvények mégis csak megérdemlik azt a bizonyos új ruhát.

let_s_have_coffee.jpg

Tovább

Így vess véget a középszerűségnek!

MIXELD, ALAKÍTSD, RAGYOGJ!

Az idei év határozottan az önmegvalósításról és az álmok beteljesedéséről szólt a PRIESTON márkánál. Hisznek a kemény munka kifizetődésében, az alázatban, a merészségben, az őszinteségben és a fiatal tehetségek támogatásában, melyeket az éppen futó projektjeik kiválóan tükröznek. A PRIESTON WORLD ezen elvek mentén jött létre: egy kissé pimasz, hercegnős birodalom, ahol nem mások véleménye alapján viseled a címkéket, hanem a saját szabályaid szerint!

f11ccd02-1808-42ec-b71e-c0a971f18b9d.jpg

Tovább

Megérkezett a THOMAS SABO színpompás 2019. tavasz-nyári kollekciója

WELCOME TO PARADISE!

Nyárias, ragyogó kövek, virágmotívumok és kulturális jelképek kavalkádja: a THOMAS SABO 2019. tavasz-nyári Sterling Silver kollekciója kivételes színválasztékkal, bájos részletekkel és modern talizmánokkal lepi meg a divatrajongókat. A kreatív dizájn innovatív és hagyományos gyártási technológiákkal ötvözve extravagáns, magas minőségű ékszerekben testesül meg.

unnamed_1.png

Tovább

Decemberi bakancslista, hogy boldogabb legyen a karácsonyod

Így hangolódj rá az ünnepekre!

Beköszöntött a valódi tél! Érezhetően óriásit zuhant a hőmérő higanyszála a mínusz tartományba, a hideg széltől  kiszáradt a kezem,  a fagyos reggelek miatt ismét elő kellett keressem rég látott kötött sapkáimat, a lábaim még a legmelegebb csizmában is majd megfagynak, sötét van, mikor indulok és sötét mire haza érek, s ha ez még nem volna elég, úton-útfélen karácsonyi dalokkal és mosolygós csokimikulásokkal találkozok, akik úgy sorakoznak a boltok polcain, mint  kis katonák kiképzés előtt. S bár minden decemberben ugyanaz a rohanás, ugyanazok a stresszes pillanatok, mégis mindannyian úgy várjuk a karácsonyt, mint egy kisgyerek, és vele együtt azt a meghittséget, nyugalmat, amit csak ez a gyönyörű hónap képes számunkra nyújtani.
vanilla_coffee_12.jpg

Tovább
süti beállítások módosítása