Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Insta-pillanatok az életemből // JANUÁR

2018. február 09. - Antalfy Krisztina

Minden, amit szerettem benne...

Az év első hónapja valahogy nekem mindig olyan, mint egy undok hétfő egy kellemes, hosszú hétvége után. Nem tartozik a kedvenceim közé a fagyos hajnalok, a rövid nappalok és a pocsék időjárás miatt, de szerencsére Kedves születésnapja, és a remek januári programoknak köszönhetően sokkal könnyebb átvészelni a nehezebb pillanatokat. És addig is, amíg nem jön el a valódi tavasz - amire már úgy vágyom - jöjjön egy szösszenetnyi összefoglaló az év első hónapjáról, ami szép volt, jó volt, de végre elmúlt! 

photocat_140.jpgKép1/2/3/4

Tovább

Gondoskodj környezetedről, és viselj C&A #WearTheChange darabokat!

Fenntarthatóbb divat a fenntarthatóbb jövőért!

A C&A bemutatja új, átfogó szlogenjét, a #WearTheChange-et, amellyel a fenntarthatóbb módon előállított kollekcióinkat jelöljük: ide tartoznak az arany minősítésű Cradle to CradleTM pólóink, amelyek 100% biopamutból és megújuló energia felhasználásával, valamint jobb vízkezelési módszerek és fejlett víztisztítási technológia alkalmazásával készültek. A C&A fenntarthatóbb #WearTheChange kollekcióját gazdagítják az újrahasznosított pamutot tartalmazó farmerek és az újrahasznosított poliészterből készült dzsekik is, melyek előállításával nem csak a keletkező hulladék mennyiségét csökkentjük, de az új nyersanyagok felhasználását is mérsékeljük.
26863885_767033686830884_6012014900757397504_n.jpg

Tovább

Indul az Athenaeum pszichohistória

Nem könyveket ad ki az Athenaeum 2018-tól

Az Athenaeum alapítója, a sziléziai német pékmester fia, Emich Gusztáv könyvárus egyszerre volt felvilágosító és forradalmár. Megfigyelt, felismert, cselekedett. És a munkája nyomán átalakult a világ. 1842-ben a Kígyó téren, bugyiboltok és bútoráruházak társbérletében, a Brudern-házban megnyitotta Pest első plázás könyvesboltját Magyar Nemzeti Könyvkereskedés néven.

collage_photocat_58.jpg

Tovább

10 romantikus film, nem csak Valentin napra

Mert a romantika sosem megy ki a divatból

Nincs is jobb egy hideg, februári este, mint egy több zsebkendőt elmorzsolós, ágyba bevackolódós, léleksimogatós mozi maraton, kedvessel vagy csak úgy, egyedül. Ha végre hazaértél, megvacsoráztál, sikerült ágyba parancsolni a legkisebb totyogósokat és a fakanalat is félretetted végre, akkor itt az ideje, hogy röpke másfél órán át csak és kizárólag önmagaddal foglalkozz. Jöhet a jó meleg pokróc, egy csésze habos kakaó, és indulhat a lejátszás! És ami a legjobb a filmnézésben, hogy egyedül is legalább annyira jó tud lenni, mint a nagy ő társaságában. 

 collage_photocat_59.jpg

Tovább

Ettől pillanatok alatt csókolni való ajkaid lesznek

Pharma Hyaluron Volumennövelő ajakápoló // TESZT

Kislányként imádtam a telet, képes voltam hosszú órákat hógolyózással, szánkózással tölteni, miközben fittyet hánytam a hidegre és a szélre. Azonban, ami kislányként nem zavart, az ma szinte elviselhetetlenül kellemetlen és zavaró tud lenni számomra, ilyen többek között a száraz, kicserepesedett ajkak, melyek fájdalmasak, csúnyák és még a legszebb sminket is képesek elrontani. Szóval ahogy a bőrömnek kellett a megfelelő hidratáló, úgy szükségem volt egy szájmentő termékre is.
img_0426-01.jpeg

Tovább
süti beállítások módosítása