Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Lesz, amiért érdemes lekésni a villamost!

2019. április 02. - Antalfy Krisztina

A főváros és a megyeszékhelyek üde nyári színfoltjává váltak az kortárs szépirodalmi művekkel szórakoztató utasvárók: két éve elindított kezdeményezésével a JCDecaux a tömegközlekedők várakozással eltöltött perceit teszi tartalmasabbá, kellemesebbé.
photo-1511057630-054448f045a3.jpg

Tovább

Ismerd meg az elektromos hajtású, új FORD Kuga modellt!

A Ford ma bemutatta a vadonatúj Kuga SUV stílusos és különleges modellválasztékát; az autó új, formás külső dizájnja, az eddiginél is tágasabb kabinja és prémium szolgáltatásai kellemes utazást ígérnek. A kifinomult Kuga Titanium, a sportos Kuga ST‑Line és a prémium Kuga Vignale a Ford eddigi legszélesebb elektromos hajtási palettáját kínálják, olyan fejlett hibrid hajtásláncokkal, amelyek a Ford SUV-családban mindeddig példátlan üzemanyag-takarékosságot garantálnak.

Tovább

Nézd végig Frankenstein születését!

Április 4-től érkezik a mozikba a Mary Shelley – Frankenstein születése című életrajzi dráma, a címszerepben Elle Fanninggel. A film bemutatja, hogyan született meg a világirodalom legismertebb gótikus rémregénye egy fiatal írónő tollából egy olyan korban, amikor a nőknek még teljesen más szerepet szánt a társadalom.

mary-shelley-banner.jpg

Tovább

Íme a Ford vadonatúj Explorer Plug-In Hybrid SUV modellje!

40 kilométer a városban, nulla károsanyag-kibocsátással...

A vadonatúj Ford Explorer SUV ma mutatkozott be első ízben Európában a Ford Európa “Go Further” rendezvényén Amszterdamban. A Ford itt bejelentette, hogy Amerika legkelendőbb SUV modelljének plug-in hibrid változata még idén rendelhető lesz Európában., és 2020 elejétől Magyarországon is.

ce1abbd0-17ec-11e9-9de7-52ce2db64523.jpg

Tovább
süti beállítások módosítása