Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Karácsonyi ajándék ötletek CSAJOKNAK

2019. december 19. - Antalfy Krisztina

Jöhetnek a csajos dolgok?

Anyu és apu kipipálva, kedvesednek is becsomagoltad a kívánt meglepetést, de talán a barátnőid és legkedvesebb kolléganőid még hátra vannak. A Karácsony gyors léptekkel közeledik, így nem sok időd van már azon agyalni, hogy mivel is pakold tele a csillámporos, angyalkák lakta dísztasakokat. A tökéletes ajándék felkutatása olykor még a legjobb barátnőd esetében is felér egy cirkuszi mutatvánnyal, de van remény. Ha már fogytán az anyagi kereted, de mégis felejthetetlen élményt szeretnél a fa alá csempészni, most segítek.         

konyvajanlo_67.jpg

kép1/2/3

Az alábbiakban elhoztam néhány hasznos, divatos és személyre szóló ajándékot karácsonyra, amellyel garantáltan örömet szerzel a hozzád legközelebb álló lányoknak... 

Könyv

Ha a barátnőd is épp olyan könyvmoly, mint amilyen te vagy, akkor biztos lehetsz benne, hogy örülni fog egy gyönyörű borító mögött megbújó regénynek, vagy egy csodálatos szépirodalmi alkotásnak. Persze a szórakoztató irodalom is szuper ajándék lehet, mint pl. Marilyn Monroe/ A rivaldafény árnyékában, vagy a gyönyörű illusztrációkkal ellátott Megan Hess: A Ruha című könyve.

photo-1546967810-fd10406bf7df.jpg

Szépségnap

A karácsonyfa a helyén, az ünnepi asztal megterítve, szóval jöhet egy kis kényeztetés. Nincs olyan nő a világon, aki ne szeretne egy szép sminket, egy szuper arckezelést, vagy egy új frizurát kipróbálni. Az egész napos sütés-főzés között hagyjatok időt önmagatokra is, amikor semmi más dolgotok nincs, mint a felhalmozott sminkkészleteitekből csodás külsőt varázsolni magatoknak Szentestére. Kozmetikusnál, vagy otthon, mindegy is, a szépségnap csajok között mindig remek program…

photo-1516975080664-ed2fc6a32937.jpg
Színházjegy, Opera bérlet

Ha karácsony, akkor Diótörő. Lepd meg kedvenc barátnődet két színházjeggyel, ami nem csak tökéletes ajándék, de egy életre szóló emlék is lesz a számára. Én pl. karácsonykor kapom a legtöbb színházjegyet, amiben az a legjobb, hogy a barátnőimmel használom fel, és a velük töltött pillanatok mindig emlékezetesek maradnak.

photo-1507924538820-ede94a04019d.jpg

Ruha, cipő másodkézből

Miért is ne? A hozzád legközelebb álló barátnőkkel, kolléganőkkel bátran szervezhetsz ruhacserés délutánt, ahol a számodra haszontalan darabok valakinek a legszebb ajándékot jelenthetik karácsonyra. Szerintem a régóta gardróbod mélyén sínylődő szépségek is megérdemlik, hogy újra régi fényükben pompázzanak.

photo-1558769132-92e717d613cd.jpg

Ékszer

Ha a te barátnőd is szereti az apró csecsebecséket, és még véletlenül sem tud ellenállni a csillogó karkötőknek, fülbevalóknak, akkor bizony jó ötlet lehet néhány izgalmas kiegészítő becsempészése a díszes tűlevelek alá.

photo-1549439602-43ebca2327af.jpg

Persze a fenti lista csupán ötletforrás gyanánt írtam, de mielőtt még nyakadba vennéd a fél várost, ülj össze a barátnőiddel egy csésze finom kávé mellett, és beszéljétek meg, hogy ki mit szeretne, ill. kinek mennyi az anyagi kerete az idei karácsonyozásra. Hidd el, az igaz barát egy kézzel készült csekélységnek is legalább annyira fog örülni, mintha csak befizetted volna őt egy wellness hétvégére.

Remélem tudtam egy kis karácsonyi inspirációt nyújtani.

nevtelen2_1.png

Köszönöm, hogy elolvastál! Szeretettel várlak vissza!

Ha tetszett a poszt, gyere a VoilaMode Facebook oldalára, és az Instagram-on is megtalálsz: @voilamode_

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr7112065129

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása