Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

5 dolog, amit a héten...

2019. április 27. - Antalfy Krisztina

Apró dolgok a boldogabb életért...

Szeretem az olyan embereket, akik ebben a harsány, zajos világban is képesek őszinte mosollyal, méltóságteljes csöndben ragyogni. Akik anélkül sugározzák magukból a kedvességet, a bájt és a nőiességet, hogy üvöltene róluk, hogy elégedetlenek önmagukkal: vagyis hangosak, hivalkodóak és émelyítően kedvesek mindenkivel, azokkal is akiket nem is ismernek, vagy épp nem kedvelnek. Olyan ez számomra, mint Audrey Hepburn stílusban létezni a neonfényektől villogó Kardashianok között.

boldogsag_6.jpg

Tovább

Király Viktor az elsők között váltott a vadonatúj HIBRID TOYOTA RAV4-re

Sosem látott modellinvázióba fogott a Toyota 2019-ben: a világ legzöldebb autógyártója egyetlen év alatt 7 vadonatúj modellt mutat be Európában, amelyről a vállalat egy elegáns esemény keretében, a Várkert Bazárban, a Bazaar Eclectica étteremben megrendezésre került bemutatón tájékoztatta a hazai sajtót. Az esemény ugyanakkor kiváló apropóul szolgált ahhoz is, hogy bejelentsék: a márka magyarországi hibrid nagykövete, Király Viktor ezentúl egy vadonatúj Toyota RAV4 hibridet használ majd. Viktor 2,5 évvel ezelőtt, egy Toyota C-HR volánja mögött ismerkedett meg a környezetbarát hibrid elektromos hajtással, azóta pedig a környezettudatos, zöld autózás elkötelezett híve lett.
2019_a_toyota_eve_30.jpg

Tovább

Az ÖBLÍTŐ, mely a legfinomabb parfümöknél is tovább tart

A Lenor bemutatja az új Parfum des Secrets kollekciót!

Négy egyedülállóan varázslatos textilöblítő, amely forradalmasítja a parfüm viselését. A Lenor egyik nagyra becsült hagyománya a frissesség érzete. Kellemes közérzetünk egyik titka ruháink hosszantartó tiszta illata és puha tapintása. A tudomány és a művészet ötvözésével a Lenor egy úttörő formulát alkotott, mely gazdag illatkompozícióval új szintre emeli az öblítő klasszikus előnyeit. Prémium parfümanyagok hozzáadásával tartós, kifinomult illatot hozott létre, amely tökéletessé varázsolja viselője stílusát.

ide_by_sideor_miles_apartbest_friends_are_foreverclose_to_the_heart_9.jpg

Tovább

Ismerd meg a megújult Pampers Premium Care pelenkát!

A babaápolás terén vezető Pampers Premium Care termékcsaládja áprilistól megújult formában örvendezteti meg a szülőket és a kisbabákat. A selymesen puha pelenka már a születés utáni első percektől maximális védelmet nyújt: új, extra finomságú köldökvédő rétege hosszú ideig óvja a pici babák köldökét, kiválóan illeszkedve az újszülöttek érzékeny pocakjára.

konyvajanlo_1_2.jpg

Tovább
süti beállítások módosítása