Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Három nő, három élet, egy cél: Mindennapi hősök a mellrák ellen!

2019. május 30. - Antalfy Krisztina

A legnagyobb példaképek köztünk élnek és mindennap azért dolgoznak, hogy tevékenységükkel másokat segítsenek. Dr. Csabai Márta, Karsza Péterné Szalánczi Beáta és Balassa Gabriella az AVON által első alkalommal, tavaly meghirdetett Mellrák Elleni Küzdelem Hétköznapi Hősei Pályázat nyertesei, akik kiemelkedő munkájukkal élharcosai a mellrák elleni küzdelemnek. A pályázat megnyerése óta a támogatásnak köszönhetően újabb nagy terveket valósítottak meg, amelyekkel a mellrákban érintetteknek segítenek.

konyvajanlo_19.jpg

Tovább

Az adidas új szintre emeli a műanyagszennyezés elleni küzdelmet

Az adidas idén újra csatlakozik a Run for the Oceans kezdeményezéshez, hogy június 8. és június 16. között együtt hívják fel a figyelmet a műanyagszennyezés megállításának fontosságára. A márka célja, hogy 2024-re kizárólag 100%-ban újrahasznosított poliészterből készült termékeket árusítsanak, ennek érdekében újabb 11 millió pár óceáni hulladékból készült cipőt terveznek piacra dobni.

0603_az_adidas_uj_szintre_emeli_a_muanyagszennyezes_elleni_kuzdelmet_foto.jpg

Tovább

Süel 2019. tavasz-nyár

Hófehér ragyogás a mindennapokra

A fehér szerintem tipikusan az a szín, ami igazán illik a forró nyári napokhoz, soha nem megy ki a divatból, és ami mindenkinek remekül áll. Jól tudja ezt Csillag Zsuzsi is, a Süel tervezője, aki a számtalan csodás, színes összeállítás után ezúttal egy igazán különleges, hófehér kollekcióval rukkolt elő. Én már most imádom!

suel_9_white_a_salon_budapest_magyar_divat_kotott.jpg

Tovább
süti beállítások módosítása