Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Még illatosabb ruhákra vágysz? Akkor válaszd a Lenor mosószert!

2019. június 23. - Antalfy Krisztina

Tökéletes illatharmónia az új Lenor kollekcióval

A Lenor új kollekciója az illatbarátokat szólítja meg. A Lenor három, már jól ismert öblítőjéhez megalkotta a tökéletesen harmonizáló illatú mosószert és illatgyöngyöket, hogy az illat szerelmeseinek kedveskedjen: hosszantartó üdeséget lopnak otthonába.

konyvajanlo_24.jpg

Tovább

Ismerd meg az új PEUGEOT 508 kombi változatát!

Néhány hónappal a limuzin bevezetése után a PEUGEOT most bemutatja az új PEUGEOT 508 kombi változatát. A gyökeres átalakuláson átesett új PEUGEOT 508 SW szakít a D kategóriás kombik hagyományos stílusjegyeivel és inkább a sportkombik (shooting brake) világából merít inspirációt. Az autót alacsony, dinamikus sziluett és ütős dizájn jellemzi, mely a sportos eleganciát sikeresen ötvözi a praktikus szempontokkal (helykínálat, csomagtartóméret, könnyű bepakolás...).

_mg_1400-hdr-pano.jpg

Tovább

Ariel: a legjobb programokhoz, a legnagyobb foltokhoz

A trendek állandóan változnak, folyamatosan új formák, színek, anyagok jönnek divatba. Az új textilek pedig új törődést igényelnek, ha kedvenc ruháink élettartamát hosszú ideig meg szeretnénk őrizni. Az Ariel két új mosókapszulája az eddiginél még több pozitív tulajdonsággal bír: az Ariel Active Deo-Fresh segít eltávolítani a kellemetlen szagokat, az Ariel Complete Fiber Protection pedig segít megóvni a színeket, a ruhák formáját és rugalmasságát.
konyvajanlo_23.jpg

Tovább

Keressük együtt a Mellrák Elleni Küzdelem Hőseit!

Az AVON idén második alkalommal is meghirdette a Mellrák Elleni Küzdelem Hősei pályázatot, amely kapcsán arra szeretnélek kérni, hogy csatlakozz Te is ehhez a jó ügyhöz és segíts az Avon csapatának megtalálni a köztünk élő jótevőket.

konyvajanlo_22.jpg

Tovább

Műanyag palackokból autó kárpit? Lehetséges!

A Ford okos megoldást talált a műanyag palackok millióinak újrahasznosítására: a vállalat által gyártott minden egyes EcoSport SUV-ba olyan kárpitokat építenek be, amelyek 470 darab eldobható palack felhasználásával készültek. Ez a gyakorlatban annyit tesz, hogy az EcoSport 2012-es globális bevezetése óta több mint 650 millió félliteres palack anyagát sikerült felhasználni, ami összesen 8262 tonna műanyagot jelent.* Ha ezeket fektetve egymás mögé tennénk, a palackok lánca több mint kétszer körülérné a Földet.**

viltln38nv0dbaqqen3q_1.jpg

Tovább

Te tudod mi az a cyberbullying?

Június 21-én van a cyberbullying elleni világnap

Világszerte június harmadik péntekjén, idén tehát június 21-én tartják a cyberbullying, vagyis az internetes zaklatás elleni nemzetközi napot. A probléma égetőbb, mint eddig bármikor: az amerikai statisztikák szerint átlagosan 7 percenként zaklatják valamelyik gyereket az online térben – és az esetek 85 százalékában senki nem lép közbe. Magyarországon az UNICEF adatai szerint minden 3. gyermeknek volt már része internetes zaklatásban, például magánjellegű információkkal való visszaélésben, online bántalmazásban. A Sprite nyári, Z-generációt célzó kampányában éppen ezért áll ki az online zaklatás illetve a megalázás, bullying számos más formája ellen.

1_15.jpg

Tovább

Találkoztál már a Tisza-tavi PET Kalózokkal?

Három nap alatt közel három tonna hulladékot gyűjtöttek az I. Tisza-tavi PET Kupa résztvevői. Mint azt a szervezők és a résztvevők kihangsúlyozták, ez csak a jéghegy csúcsa, hiszen az elmúlt hetek áradásai ennél jóval több hulladékot terítettek szét a folyó hullámterében. A PET flotta Tiszafüredtől Kisköréig takarított, a kenuk pedig az öblítő-csatornákon keresztül a tavat tisztították.

64739952_1314847891997429_4220248578880176128_o.jpg

Tovább

Egy kis plusz és könnyebb a társkeresés

Ducitars.hu néven indult plus size társkereső 

Az elmagányosodás felé haladunk, pedig ennek nem kellene így lennie. Ideje, hogy végre a ducik is visszanyerjék önbizalmukat, és ne mondjanak le arról, hogy megtalálják életük szerelmét. Nekik segít az új magyar plus size társkereső, a ducitars.hu. 

photo-1500771967326-9b2f6200d1c6.jpg

Tovább

Mindazok örömére, akik az autózás terén valami új élményre vágynak, a PEUGEOT bemutatja az új 2008 SUV-ot. Mint a szabadság elkötelezett híve és a PEUGEOT izgalmas jövőképének hírnöke, az új modell az ösztönös és sokoldalú vezetési élmény ultramodern értelmezését nyújtja. A méreteire nézve vérbeli SUV-nak számító új 2008 hihetetlenül erőteljes és egyedi stílusával egyenesen felrobbantja a szegmenst.

peugeot_2008_1906pc_129v.jpg

Tovább

Fényűző eseménnyel ünnepelte 30. születésnapját a Lexus

Az idén június 30-án ötödik alkalommal jelentkező, nemzetközi hírnévnek örvendő Chantilly Arts & Elegance Richard Mille rendezvény ad otthont a Lexus márka 30. születésnapja előtt tisztelgő UX Art Car versenynek. A győztest a Chantilly-i látogatók választják ki a négy kortárs európai alkotóművész által benyújtott munkák közül. A rendezvény keretében megrendezésre kerülő Concours d’Élégance autós szépségversenyen egyébiránt részt vesz a Lexus LC Convertible Concept, ráadásul itt tartja európai premierjét a megújuló RX crossover is.
lexus_30_ev_1.jpg

Tovább
süti beállítások módosítása