Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

5 dolog, ami boldoggá tehet

2020. január 17. - Antalfy Krisztina

Apró örömök a mindennapokban

Talán nem vagyok egyedül azzal, ha azt mondom, a január nem épp a kedvenc hónapom. Valahogy olyan hétfő érzetet kelt benne a maga ridegségével, szürkeségével. Az is előfordul, hogy nem mindig indul gördülékenyen vele az új év, de amennyiben pozitívan és nyitottan állunk hozzá, úgy könnyedén észrevesszük, milyen remek lehetőségeket tartogathat számunkra a 2020-as év.  
boldogsag_17.jpg

Tovább

Így tűnj ki saját színeiddel a tömegből!

Melyik a te színed?

Tengerészkék pulóver, piros tűsarkú, rózsás vintage blézer, citromsárga kardigán, hatalmas zöld kasmír sál, néhány nagyméretű táska, pár mintás selyemkendő és az elmaradhatatlan színes ékszerek, a gardróbomra sok mindent lehet mondani, de azt, hogy unalmas lenne, biztosan nem! Hiszem, hogy színválasztásunk tükrözi személyiségünket, ezért nem mindegy milyen színű ruhát, vagy ékszert választunk magunknak. És most a Pandora új szépségeivel is megmutathatod a világnak, milyen színes egyéniség is vagy.

desktop_5_474x380.jpg

Tovább

2020-ban is a magyarországi autópiac vezető modellje

Az iparági szakértők már a tavalyi év elején azzal számoltak, hogy 2019 a 7 új modell bemutatásával valóságos környezetbarát öntöltő hibrid elektromos modellinváziót bemutató Toyota éve lehet, az értékesítési eredmények pedig nem is cáfoltak rá a várakozásokra. A kivonásokkal tisztított 2019-es magyarországi újautó piacon ugyanis, 12168 új autó értékesítésével a Toyota újabb helyet előre lépve a harmadik legnépszerűbb márkaként végzett.

toyota_corolla_sedan.jpg

Tovább

Megérkeztek a RESERVED tavaszi újdonságai

RESERVED 2020

Egy stílusos, vidéki kirándulás megfelelő öltözéket kíván. Az ukrán “Vogue Travel” legfrissebb számában Julie Pelipas, Fashion Director, egy kortárs stílusikon, és Instagram influenszer (több, mint 202 ezer követővel) ezúttal a RESERVED 2020-as első kapszulakollekciójának darabjait választotta a címlaphoz és a divatanyagohoz. Pelipas a fotózást egy amerikai útifilm hangulatában álmodta meg és egy nagyon találó címmel látta el: “On The Road”, magyarul “Úton”.

covtravel.jpg

Tovább
süti beállítások módosítása