Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Kettős premier az Operettszínházban

2020. február 14. - Antalfy Krisztina

Magyarországon először színpadon az Anne Frank naplója és A képfaragó!

A nagy sikerű szombati bemutatón Kiss-B. Atilla üdvözölte Őexcellenciáját, Yacov Hadas-Handelsmant, Izrael budapesti nagykövetét, aki ünnepélyes szavakkal köszöntötte az alkotókat és a nézőket. 

anne_frank_2.jpg

Tovább

DAALARNA x The Lane

Daalarna ruhákat láthatunk viszont az egyik legnépszerűbb és legszebb ausztrál esküvői weboldalon, a The Lane-en. A gyönyörű fotókat a nagyszerű Jessica Alleece fotós készítette a FOLK kollekció legkülönlegesebb esküvői ruháiról, amelyeket hamarosan, bemutatunk az áprilisi Daalarna Fashion Show-n is. 

unnamed_59.jpg

Tovább

10 dolog, amitől öröm lesz a Valentin-nap

Ha egy doboz bonbon már nem túl romantikus

Minidig is különös jelentőséggel bírt számomra a Valentin-nap, talán ez a furcsa Bálint-napi rajongás az, ami végül bevonzotta számomra a szerelmet, és láss csodát, ennek már épp 15 éve. Így nekem ez a nap kicsit több, mint a szív alakú lufik, édes bonbonok és virág illatú plüssmacik ünnepe. Bár ha az embernek van szerelme, minden nap Valentin-nap, azonban ez az ünnep nem csupán az egyszeri romantikáról kéne szóljon, hisz tökéletesen alkalmas arra is, hogy rohanó világunkban kicsit megálljunk, lelassuljunk és a valódi szeretetre, na meg az együtt töltött pillanatokra fektessük a hangsúlyt. 

photocat_145.jpgKép1/2/3/4

Tovább
süti beállítások módosítása