Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Könyvek, melyeket februárban érdemes lesz elolvasnod

2020. február 04. - Antalfy Krisztina

A Magvető februári újdonságai

konyvajanlo_78.jpg

Tovább

Az új Kia Sorento a Genfi Autószalonon debütál

Az SUV-mezőnyben a Kia globális zászlóshajójának is tekinthető modell negyedik generációja mindenre felkészítve érkezik a márka felfrissített szabadidő-terepes kínálatának európai csúcsára. Az új Sorento - az első modell a Kia friss középméretű SUV padlólemezén – mércét állít a kategóriában használhatóságban, miközben az eggyel nagyobb méretkategória kényelmét kínálja. A friss Sorento, családjában elsőként hibrid hajtáslánccal is elérhető lesz.

az_uj_kia_sorento_1.jpg

Tovább

Megérkezett a Women’secret Valentin-napi kollekciója

Élénk színekkel és áttetsző részletekkel érkezik az üzletekbe a Women’secret legújabb úttörő és elegáns fehérnemű kollekciója, a Sense, amely a márka kifinomultabb oldalára helyezi a hangsúlyt. A kínálatban zöld, burgundi, fekete és nude színek, valamint trendi nyakpántos és háromszög szabások kerülnek előtérbe.

konyvajanlo_77.jpg

Tovább

A Peugeot kezelőfelülete az autóipar egyik „Hűha!” faktora

A Peugeot i-Cockpit az évtized nagy innovációja

A világ egyik ikonikus autós kiadványa, a brit Top Gear összeállította az elmúlt évtized meghatározó autóipari innovációinak és eseményeinek a listáját. A „Hűha!” listában szerepelnek korszakalkotó és korszakokat lezáró momentumok, szánalmas és lelkesítő ötletek, tévedések és zseniális eszmélések egyaránt. A listán mindössze kettő, szigorúan vett technológiai fejlesztés kapott helyet, és ezek közül csak egyet értékelt pozitívan a magazin – és a piac – a Peugeot 2012-ben bevezetett i-Cockpit koncepcióját.

i_cockpit_first_gen2.jpg

Tovább
süti beállítások módosítása