Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

A szakma, ami még Sean Pennt is rabul ejtette

2020. február 07. - Antalfy Krisztina

Mi a közös Sean Pennben és Havas Henrikben? Eredetileg mindketten autószerelőnek készültek. De vajon a diplomával, vagy egy jó szakmával megy többre ma egy fiatal? Az ország legszélesebb autómárka-kínálatát egy helyen értékesítő vállalat kulisszái mögé pillantva ízelítőt kaphatnak azok, akik még vacillálnak. És talán még segítséget is kapnak a továbbtanuláshoz – idén ugyanis február 15-e a felsőoktatási képzésekre való jelentkezés határideje.
photo-1569176330438-fa1ed1042542.jpg

Tovább

5 dolog, ami téged is boldoggá tehet

Apró örömök a mindennapokban

Már nagyon várom, hogy véget érjen ez a szeles, hideg tél, szívesen öltöznék már lengébb, tavaszias ruhákba, sétálnak egy nagyot a Duna-parton, kiülnék valamelyik belvárosi kávézó teraszára egy nagy csésze lattéval és kedvenc könyvemmel, vagy csak egyszerűen élvezném a napsütés erejét miközben hazafelé tartok a munkahelyemről. Apró dolgok ezek, melyekből én hosszú időre feltöltődök.  

boldogsag_18.jpg

Tovább

Három európai LEXUS-premier a 2020-as genfi autószalonon

A márka jövőképét bemutató Lexus LF-30 Electrified tanulmány első európai színre lépése mellett a március 3-15. között megrendezésre kerülő 2020-as Genfi Autószalonon lesz látható először a kontinensen az LC zászlóshajó kupé nyitott tetős változata, az LC 500 Convertible, valamint az UX 300e, a Lexus első akkumulátoros elektromos meghajtású, amely az első olyan modell, ami a ‘Lexus Electrified’ stratégia égisze alatt készült. A kiállítás sajtónapjain (március 3-4.) online és a Lexus standján is követhető lesz a személyre szabott digitális sajtótájékoztató.
lexus_lf30_electrified_es_lexus_ux300e.jpg

Tovább
süti beállítások módosítása