Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Kóstoltál már zöldségből készült tésztát?

2020. február 11. - Antalfy Krisztina

3+1 egészségtipp a Bonduelle-től

Sajnos az utóbbi években én is beleestem abba a hibába, mint oly sokan, akik ülő munkát végeznek, a gép mellett fogyasztják el az ebédjüket, alig vagy szinte semmit se mozognak, majd késő este, miután haza esnek, konkrétan felfalják a hűtőt. Az elmúlt hónapokban azonban megfogadtam magamnak, az idei év más lesz: beiktatom a rendszeres testmozgást, lemondok a cukorról, a péksütiről és odafigyelek az egészségesebb táplálkozásra. Kezdésként hetente háromszor edzek, édesítővel iszom a kávém, a Bonduelle, Magyarország jóvoltából pedig még a kedvenc tésztás ebédemet is zöldségre cserélem.
dark_coral_and_pink_flower_moms_influencer_facebook_post_set_2.jpg

Tovább

Ha úgy érzed, nem érkezik elég gyorsan a tavasz

Borulj virágba a Van Graaf-fal

Ha úgy érzed, nem érkezik elég gyorsan a tavasz és Te már legszívesebben a könnyű anyagú, lengébb darabokért nyúlnál, hoztam rá megoldást! Ne szomorkodjon a szép virágos ruhád a szekrényben tovább! Számtalan módja van, hogy az enyhülő tavasztól a perzselő nyáron át egészen a lombhullásig viselhesd. Hűvösebb, esősebb napokon merülj el a burgundi és rozsdás árnyalatú virágmezőben, húzz hozzá motoros dzsekit és bakancsot, így máris Te leszel az üdítő szín a szürke napokon! 

minimalizalj_zseda_2020.jpg

Tovább

A regény, amely az Oscar-díjas Jojo Nyuszi című filmet ihlette

Christine Leunens / Cellába zárva
Fordította: Tábori Zoltán

Abban a pillanatban elfogott az az érzés, hogy mindent el fogunk veszíteni. Igazából elég volt csak látni körülöttem a pusztítást, hogy tudjam. Most először tudatosult bennem, hogy el fogjuk veszíteni a háborút, és vele mindazt az etikát, az emberi tökéletesség fegyelmét, szépségét és érzését, amiért harcoltunk. Éreztem, hogy világ megváltozott, és nem jó irányba. Még én is. Ez volt a legnagyobb csalódás az egészben.

konyvajanlo_81.jpg

Tovább
süti beállítások módosítása