Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

5 dolog, ami boldoggá tehet

2020. március 14. - Antalfy Krisztina

Időnként történik valami az életünkben, ami kihúzza a lábunk alól a talajt, ami arra késztet, hogy átgondoljuk eddigi életünket és ami közelebb visz minket egymáshoz. Katasztrófák, háborúk, járványok idején egyszerűen muszáj abbahagynunk a gyűlölködést, az irigykedést, a mértéktelen javak felvásárlását, mert egyszerűen nem lehetünk annyira önző, hiú lények, mint a vírus kirobbanása előtt. Érdekes tény, de igaz, hogy általában a rossz dolgok összehozzák az embereket, a közös szörnyűségtől való félelem pedig mindannyiunk sorsát összekovácsolja. Ez most nem a harag időszaka, ez bizony az összefogás ideje, amikor a segítség nem elvárás hanem szükséges.

boldogsag_20.jpg

Bár kislányként gyakran jártam a nagyimmal templomba, ma már nem vagyok túl vallásos, ugyanakkor továbbra is megmaradt a hitem a jóban, az önzetlen segítségben, engem is éltet a remény, és úgy vélem bármennyire is nyomasztónak tűnik a jelenlegi helyzet, hinnünk kell, hogy holnap is kisüt a nap, hogy újra kinyitnak az iskolák, hogy sétálunk még idén nyáron a Balaton partján, hogy csökkenni fog a fertőzöttek száma és szép lassan visszaáll minden a régi kerékvágásba. 

Mi lenne, ha soha senki nem állna ki mások mellett, mert azt várná, hogy majd valaki más úgyis megteszi? Valakinek muszáj odaállni a másik oldalra!

photo-1460901138833-f28e30a12c4b.jpg

Kint gyönyörűen süt a nap, szinte már a küszöbünkön áll a tavasz, virágoznak a fák, a természet ébredezik, amiből eddig óriási örömöt és inspirációt tudtam meríteni, de most nem tudok a kertre, a szabadtéri programokra, a Duna-parti sétákra gondolni, ahogy percről-percre jönnek az új hírek, úgy kezdek én is egyre jobban aggódni a szeretteim miatt. Legbelül most kicsit megingott a pozitív hozzáállásom, tartok a karanténtól, a vesztegzártól, a fertőzéstől, a jövőnk alakulásától, de bizakodok.

Ez egy nagy pofon az emberiségnek, és úgy tűnik itt az ideje kicsit lelassulnunk. Meg kell tanulnunk újra csöndben lenni, figyelnünk önmagunkra és egymásra. Az önként vállalt vagy szükséges karantén során több időnk marad magunkra és szeretteinkre. A szükséges böjt, a lecsendesedés, a nyugalom időszaka ez... 

Nem szabad elbagatellizálni a vírust, de ne hagyd, hogy eluralkodjon fölötted a pánik!

A fenti kis gondolatmenet után pedig ismét jöjjenek az eheti Insta-pillanataim, melyekkel bízom benne, hogy neked is adhatok egy kis löketet a nehezebb napokra, és ezen felbuzdulva te is összeállítod majd saját kis boldogság listádat...

Ezt hallgasd közben!

♥ Hétfő
fall_is_my_favorite_season_79.jpg

♥ Kedd
fall_is_my_favorite_season_80.jpg

♥ Szerda
fall_is_my_favorite_season_81.jpg
nevtelen_50.png
♥ Csütörtök
fall_is_my_favorite_season_82.jpg
♥ Péntek
fall_is_my_favorite_season_83.jpg

Neked mi tette boldogabbá a mindennapokat?

Köszönöm, hogy elolvastál! Szeretettel várlak vissza!

christine_1.jpg

Ha tetszett a poszt, gyere a VoilaMode Facebook oldalára, és az Instagram-on is megtalálsz: @voilamode_  

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr9715525858

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása