Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

Kampányoljunk közösen az agresszív közlekedés ellen

2020. május 12. - Antalfy Krisztina

Idén is csatlakozik „A Közlekedési Kultúra Napja” elnevezésű rendezvénysorozathoz a Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató Zrt. (NÚSZ). A Közlekedéstudományi Egyesület szervezésében megvalósuló programban minikampányokkal, társadalmi akciókkal, figyelemfelhívó kisfilmekkel és videópályázattal vesz részt a vállalat, melyekkel a legfiatalabbakat is igyekszik megszólítani.
gettyimages-533342684.jpg

Tovább

Van-e aranyosabb fióka a fekete hattyúnál?

Pihés hattyúfiókák a Budapesti Állatkertben

Az Ausztráliában őshonos fekete hattyúk rendszeresen szaporodnak a Budapesti Állatkertben. Jelenleg négy aranyos, pihés fióka cseperedik, akik egy hónappal ezelőtt látták meg a napvilágot. A szülők, Édua és Eduárd már igen tapasztaltak, és összetartó párként megosztják egymás között a gyereknevelés feladatait.
hattyufiokak03.jpg

Tovább

Hírességek az otthoni karantén idején

A szemünk láttára változtak meg a dolgok. Már nem jöhetünk-mehetünk kedvünk szerint, áldozatokat és kemény döntéseket kellett meghoznunk, egészségünk érdekében pedig önkéntes karanténba vonultunk. De nem vagyunk egyedül, a sztárok is elvonultak a világ elől, bezárkóztak a négy fal közé, és közben megmutatták magukat olyan a formában, amilyennek korábban talán még nem láthattuk őket.

14e24.jpg

Tovább