Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

Három időtlen remekmű születésének története

2020. május 25. - Antalfy Krisztina

Szánj néhány másodpercet a Fiat első dokumentumfilmjének előzetesére. A beharangozó révén szeretnék egy kis ízelítőt adni számodra a „One-Shot” rendhagyó felvételeiből, amelyek segítségével hamarosan betekintést nyerhetünk az Új Fiat 500 három exkluzív változata, az Armani, a Bvlgari és a Kartell fejlesztésének színfalai mögé.
fiat-500-dolcevita-biancogelato-citycar-gallery-01-desktop-1160x580_1.jpg

Tovább

Folytatódik Raziel története!

Egy angyal a szerelem küszöbén

Ismered a viccet, amiben egy bukott angyal és egy félnótás démon néhány társával elindul, hogy megmentse az emberiséget, miközben néha abban sem biztosak, hogy érdemes-e reggelente felkelni az ágyból? Raziel és Belader párosa Nevada kopár vidékét ezúttal a napfényes Miamira cseréli. Kalandos útjuk során szerencsére arra is jut idejük, hogy a rájuk vadászó pokolfajzatokon kívül saját magukkal és egymás iránti érzéseikkel is fölvegyék a harcot.

photo-1553729784-e91953dec042_1.jpg

Tovább

Oscar-díjas filmek, görkoris felszolgálók

Jó hírem van azok számára, akik már a Grease és a Szeretném, ha szeretnél óta tudják, meg akarják tapasztalni az autós mozizás varázsát. Június 13-tól a PANAM autósmoziban forgathatják vissza az idő kerekét. Az autósmozi érintésmentes eszközökkel vár, így a koronavírus ideje alatt sem maradunk biztonságos szórakozás nélkül. A helyszínt a budapesti Árkád bevásárlóközpont tetőtéri parkolója biztosítja, ahol a tervek szerint hosszútávon élvezhetjük majd a szabadtéri filmnézést.

tn4-autosmozi2019-08-28_143103.jpg

Tovább

Peugeot Esélyautók szállítják a segítséget

A koronavírus kirobbanásával, majd az egyre szigorúbb korlátozásokkal nehéz helyzetbe kerültek azok az emberek, akiknek a meglévő szociális háló nem tudta megfelelően biztosítani az otthonmaradás feltételeit. A fogyatékkal élők - mozgáskorlátozottak, siketek, vakok, autisták, értelmi fogyatékosok – számára mindennapos feladattá vált, hogy a bevásárlásaikat, esetlegesen a gyógyszereik beszerzését úgy tudják megszervezni, hogy közben az egészségüket ne tegyék ki feleslegesen a koronavírus fertőzés kockázatának. A megoldás rövid időn belül megszületett: ez az Esélyautó.
hp1_0253.jpg

Tovább