Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Különleges halloweeni jelmezbe bújt a Nissan Sentra

2020. október 29. - Antalfy Krisztina

A Nissan egy középiskola művésznövendékeivel társult, hogy megünnepeljék azt a fajta kreativitást, amit a Halloween képvisel és hogy megismertesse a tanulókkal az autóipari dizájn nyújtotta karrierlehetőségeket. Miközben a közösségi távolságtartás irányelvei hatással lehetnek a halloweeni tervekre idén, új autós elfoglaltságok, mint például a kísértetjárta autós vendéglők, egyre népszerűbbek, így miért is ne dekorálnánk idén az autónkat is az otthonunk mellett?

nissan_halloween_6.jpg

Tovább

Jane Fonda Sims karakter lett

Pontosabban, a kétszeres Oscar-díjas amerikai színésznő a Sims és a Gucci közös projektjéhez adta az arcát. A környezettudatos vásárlók legnagyobb örömére egyre több vezető divatház kezd nyitni a környezettudatosság felé, és arra, hogy ne csak modell alkatú, tinilányok számára tervezzenek, hanem a hús-vér nőkre is. A Gucci Off the Grid kollekciója pl. teljes egészében újrahasznosított, organikus alapanyagokból készült, azzal a céllal, hogy a divatház kivegye részét a környezetvédelemből. A kollekció sikerét mi sem bizonyítja jobban, mint hogy megnyerték maguknak a nagy környezetvédelmi aktivistát ,Jane Fondát.
gucci-sims-jane-fonda.jpg

Tovább

Új csomagolásban a NESCAFÉ termékek

2020 őszén bemutatkozik a NESCAFÉ Classic termékcsalád üveges tagjainak megújult csomagolása, így a NESCAFÉ rajongók új köntösben, színes kupakokkal és a hátoldalon Grown Respectfully üzenettel találhatják kedvenc NESCAFÉ Classic, Crema, Brasero és Black Roast termékeiket a boltok polcain.
122163720_268060894557349_435367297360069024_n_1.jpg

Tovább

Bemutatkozik az új Jaguar E-PACE

A módosított külső formajegyekkel, továbbfejlesztett belső kialakítással, új generációs Pivi Pro szórakoztató rendszerrel, valamint nagy teljesítményű, takarékos hajtásláncokkal – köztük egy előremutató plug-in hybrid egységgel – érkező, új padlólemezre épülő Jaguar E-PACE minden eddiginél határozottabb kiállást, fejlettebb online funkciókat és kedvezőbb üzemanyag-fogyasztást kínál.

jag_e-pace_21my_exterior_281020_081.jpg

Tovább

FOREO UFO 2, a 2-perces komplex arckezelő készülék // TESZT

Feszesebb bőr, kevesebb ránc

Több mint három éve találkoztam először a FOREO márkával, még mindig emlékszem mennyire izgatott voltam, hogy meghívást kaptam a Douglas Parfüméria Magyarország főhadiszállására. Abban a szerencsés helyzetben volt részem, hogy elsőként próbálhattam ki FOREO UFO 2 készülékét, melyet a FOREO LUNA mini 3 követett, és most elhoztam számodra a FOREO márka legújabb UFO 2, 2-perces komplex arckezelő készülékét is, mely ígérete szerint egyéni és személyre szabott élményt kínál számunkra. S bár én rengeteg jót olvastam róla, azt is tudom, hogy az utóbbi időben ez az egyik legdrágább, egyben leginkább túlhypeolt termék az okos arcmaszkok piacán. A kérdés így bennem is felmerült, vajon tényleg megéri?121122282_369057430806438_1487099917802274618_n_1.jpg

Tovább

Gothár Péter filmje is meghívást kapott Sevillai Filmfesztiválra

Az Új hullámok elnevezésű versenyprogramban mutatják be a filmet

Immár publikus, hogy Gothár Péter a Magyar Nemzeti Filmalap támogatásával készített Hét kis véletlen című filmje meghívást kapott a november 6-14. között futó, csak európai filmekből válogató Sevillai Filmfesztiválra. A rendhagyó vizuális és zenei világ teremtésére vállalkozó alkotást az Új hullámok elnevezésű versenyprogramban vetítik majd.

hkv_rec709_0079834.jpg

Tovább

Test és emlékezet: Gergye Krisztián új bemutatója

A test emlékezete címmel mutatja be a Nemzeti Táncszínház október 27-én Gergye Krisztián legújabb összművészeti produkcióját, melynek látványvilágát a lengyel avantgárd legjelesebb képzőművészének alkotásai ihlették. A három táncosra és egy kilenctagú kórusra megálmodott mű zenéjét Zombola Péter szerezte. Misztikus, mítikus és mitológikus világok jelennek meg a színpadon, ahol az örök mozdulatlanságba zárt figurák életre kelnek.

_kallai-toth_anett_krisztian.jpg

Tovább

Nagymama vesztegzár alatt

A változás regénye

Az első két Nagymama-könyvben (Nőből is megárt a nagymama, …és megint nagymama) megismert főhőssel nemcsak az történik, hogy az Unoka immár kamaszkorba lépett – a kisebbek is cseperednek, továbbá az évek fölötte sem szálltak el nyomtalanul, ráadásul a férje a nyugdíjas élettel ismerkedik, a kutyája matuzsálemi korban jár, s ha mindez nem lenne elég, ő maga is karanténba szorul, ahogy az egész ország. Hogy lehet ezt átélni, túlélni és mindeközben megőrizni a józan észt és a humort? Ennek az elbeszélésére tesz kísérletet Pataki Éva sorozatának harmadik része, a Nagymama vesztegzár alatt.
photo-1472745433479-4556f22e32c2.jpg

Tovább

Így viseld ősszel a PONCSÓT

Az örök visszatérő...

Idén ősszel továbbra is divatos lesz a poncsó, ami tökéletes választás a hűvös, őszi reggeleken, amikor a vastag télikabát még túl sok, de azért már elviselünk magunkon valami igazán meleg holmit. A kabát, vagy jelen esetben a poncsó éppúgy stíluselem, mint bármely ruha, amit alatta viselünk. A hidegebb hónapokban ez az a darab, amit az emberek először észre vesznek rajtad. Szóval válassz olyan szépséget, ami tökéletesen kifejezi majd egyéni stílusodat! Az alábbi posztban hoztam is számodra pár szuper összeállítást, mely a Te ruhatáradból sem hiányozhat. 

1_18.jpg

Tovább
süti beállítások módosítása