Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

A kijárási korlátozás idején sem maradunk színházi élmény nélkül

2020. november 11. - Antalfy Krisztina
Bár a színházak a legújabb vírusvédelmi intézkedések értelmében nem fogadhatnak nézőket, a kijárási korlátozás idején sem maradunk színházi élmény nélkül: a SzínházTV online streaming platformon keresztül kényelmesen, otthonról, többedmagukkal láthat a közönség kizárólag online elérhető, élő színházi előadásokat.

kulisszak_mogott_new_york_1.jpg

Tovább

Kedvezményesen használhatják a SHARE NOW autóit a budapesti tanárok

Akár 50 percnyi ingyenes utazás is kijön abból a négyezer forintból, amelyet leautózható kredit formájában ír jóvá a budapesti tanároknak a SHARE Now. A 270, rendszeresen fertőtlenített járműből álló flottát üzemeltető autómegosztó cég levélben értesítette a lépésről a Pedagógusok Szakszervezetét.
117225193_630385531182862_7610987003551605138_n.jpg

Tovább

Bemutatkozik az új Land Rover Discovery

Az új Discovery jellegzetes személyisége és optimalizált arányai több mint három évtizeden átívelő formai evolúcióról tanúskodnak. Megmaradtak a Discovery génjeit meghatározó formai részletek – a doblemezekre rázáró motorházfedéltől kezdve a lépcsőzetes tetőlemezen át a hangsúlyos C-oszlopig –, ugyanakkor az új Discovery külső formatervének merész evolúciója magabiztosabb kiállást eredményez.

lr_disco_21my_core_101120_01.jpg

Tovább

Így viseld ősszel a FEHÉR KABÁTOT!

10 tuti inspiráció, ha minden vágyad egy fehér kabát!

Gyorsan véget ért az idei ősz, egy kis home office itt, némi online oktatás ott, kijárási tilalom, karantén és máris itt vannak a várakozással teli adventi hetek, a várva várt ünnepek, és velük együtt hamarosan beköszönt a tél is. Ez azonban nem jelenti azt, hogy az időjáráshoz igazodva kizárólag komor, sötét ruhadarabokat kell választanunk magunknak, a hideg hónapokban is bátran viselhetünk fehéret. Egy fehér kabát például nagyon elegáns és nőies tud lenni, a megfelelő darabokkal párosítva minden esetben kifogástalanná varázsolhatjuk vele megjelenésüket.

1_20.jpg

Tovább

Ingyen edzhetünk online a kijárási tilalom idején az iGym-nél

Így lesz edzőterem a nappaliból

A koronavírus-járvány terjedésének megfékezése érdekében kedd éjféltől az edzőtermeknek és a sportközpontoknak is be kell zárniuk legkevesebb 30 napra. A sportolni vágyóknak azonban nincs oka az aggodalomra, tudományos kutatások szerint ugyanis az otthoni testedzés is legalább olyan hatékony, mint más edzéstípusok. A frissen indult igym.hu online edzőtermében pedig a most regisztrálók egész novemberben ingyenesen edzhetnek este 8 és reggel 5 között - jelentette be a cég.

photo-1571019613454-1cb2f99b2d8b.jpg

Tovább
süti beállítások módosítása