Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Toyota segítség a koronavírus elleni hazai védekezésben

2020. november 24. - Antalfy Krisztina

A második hullám beköszöntére reagálva tavaszi kezdeményezéséhez hasonlóan a Toyota Central Europe Kft. ismételten 20 autó felajánlásával támogatja a koronavírus járvány elleni magyarországi küzdelmet. Magyarország vezető  autópiaci szereplője 2020.11.25.-én Budaörsön adta át a Nemzeti Humanitárius Koordinációs Tanács részére 60 napra felajánlott kontingens első 10 darabját, a második 10 darab átvételére pedig a közeljövőben kerül majd sor.
toyota_koronavirus_felajanlas_15.JPG

Tovább

Magyar hírességgel indult útjára a megújult VIRTUÓZOK!

Coco König, osztrák-magyar származású színésznő a szuperzsűri tagja! 

Az osztrák-magyar származású színésznő, Coco König is részt vállalt a Virtuózok november 20-án elindult, világméretűvé bővült, legújabb évadában! A Jutalomjáték című film sztárja ezúttal a nemzetközi szuperzsűri tagjaként mutatkozik be, olyan további nagy nevekkel együtt, mint Plácido Domingo spanyol operaénekes, Thomas Gottschalk német televíziós személyiség, Gabriel Prokofiev brit–orosz zeneszerző, producer, DJ, Szergej Prokofjev zeneszerző unokája, valamint Makszim Vengerov orosz hegedűművész.

img_9175_1.jpg

Tovább

A DESIGUAL tüllruhája a szezon nagy divat-dobása!

Te se hagyd ki!

Az ezernyi alkalom, ezernyi kombináció, ezernyi történet és ezernyi szín ruhájának ezernyi barátja van szerte a világon. Kék, könnyed, művészi és időtlen hangulatú: ez itt a szezon ruhája, amelyben Rocky Barnes, Paula Echevarríaés MajoVargas modellek már felragyogtak az Instagramon.
1_2_2.jpg

Tovább
süti beállítások módosítása