Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Helló HÉTFŐ!

2020. november 30. - Antalfy Krisztina

A télnek is megvan a maga szépsége

fotojet_379.jpg

Tovább

5 dolog, ami Téged is boldogabbá tehet

Örömteli pillanatok...

November 29-én meggyújtjuk az első gyertyát az adventi koszorún, és megkezdődik az ünnepi időszak. Bár a karácsonyfát nem vagyok hajlandó december 24-nél előbb felállítani és feldíszíteni, nálam már karácsonyi dalok szólnak: Nat King Cole The Christmas Song, Chris Rea Driving home for christmas és Michael Buble klasszikusai. Természetesen mindenki máshogy éli meg az elcsendesedés, a lelki készülődés, a várakozás és hálaadás időszakát, ki így, ki úgy próbál megfeledkezni a járványhelyzetről: vásárlással, adventi koszorú készítéssel, sorozat maratonnal,  mézeskalács sütéssel, bekuckózással.
boldogsag_33.jpg

Tovább

Összefogással indul az ÁRKÁD Mikulásjárat!

Az adventi időszakban az ÁRKÁD, a BKK és a BKV összefogásának köszönhetően karácsonyi mesevilág részesei lehetnek a 3-as villamos vonalán utazók. A bevásárlóközpont és a közlekedési vállalatok közös erőfeszítéseinek eredményeként 2020. november 27. és december 26. között már az Örs vezér téri bevásárlóközpontba való eljutás is varázslatos lesz. Az ÁRKÁD, a BKK és a BKV összefogásának köszönhetően idén sem kell lemondanunk az ünnepi hangulatról: az adventi időszakot meghittebbé téve karácsonyi pompába öltöztetik a 3-as vonalon közlekedő egyik menetrend szerinti villamost.A kivilágított és kívül-belül feldíszített ÁRKÁD Mikulásjáraton az utazás percei alatt egy mesevilágba csöppenhetünk, amelyben garantált az örömteli hangulat.

arkad_mikulasjarat005.jpg

Tovább

Hat magyar zseni, aki megváltoztatta az autók történelmét

Henry Ford, Ferdinand Porsche és a Bentley fivérek – az autóipar úttörőinek nevét máig őrzik az általuk alapított gyárak. Kevesebben tudják, hogy az iparág fejlődéséhez magyar származású mérnökök is döntően hozzájárultak. A Ford T-modellt tervező Galamb József nevét még viszonylag sokan ismerik, de tudta, hogy az áramvonalas karosszéria vagy az autóbiztonság egyik atyja is hazánk fia?

csonka_janos.jpg

Tovább

Karácsony a gyermekotthonokban: meglepetés készül a lakóknak

Azokat a termékeket kapják, amikre egész évben vágyakoznak

Vannak olyan gyerekek, akik még sosem láttak karácsonyfát és semmilyen étel nincs a kamrájukban, nem hogy bejgli. A gyermekotthonok lakói közül sokan hazatérnek karácsonykor a szüleikhez, ám a többnyire rossz körülmények között élő családok számára nagyon nehéz ünnepi hangulatot teremteni. Az ő életükbe csempésznek boldogságot a Kuckó önkéntesei, akik idén már hatodik éve juttatnak el adománycsomagokat a rászorulókhoz.

kucko_advent_2018_3.jpg

Tovább

RE-LEAF: megoldást kínál a természeti katasztrófák utóhatásaira

A Nissan bemutatott egy 100%-ban elektromos vészhelyzeti reagáló járműkoncepciót, amelyet mobil energiaellátás biztosítására terveztek, természeti katasztrófák vagy rendkívüli időjárási események után. A RE-LEAF-nek nevezett működő prototípus a Nissan LEAF személygépkocsin alapul, a világ első, tömegtermelésben gyártott elektromos autójára.

nissan_re-leaf_3_-1200x800.jpg

Tovább

Így viseld télen kedvenc PULÓVEREID!

Meleg holmik a hideg napokra...

A hideg, téli évszakban a nő legjobb barátja a kötött holmi, ami kellően meleg a hideg reggeleken, és elég kényelmes viselet egy-egy rohanós, munkával teli nap. A megfelelő kötött darab öltözködésünk nélkülözhetetlen alapdarabjává válhat, mely egyszerre változatos, mutatós, előnyös, stílusos, ugyanakkor könnyen kezelhető és nem mutat minket súlyosabbnak, mint amennyik vagyunk. De vajon mivel érdemes őket párosítani? Az alábbi posztban hoztam néhány összeállítást, melyből kiderül, hogy a jól megválasztott pulóver különösebb erőfeszítés nélkül képes még a legegyszerűbb öltözéket is nőiessé és elragadóvá varázsolni.
1_23.jpg

Tovább

Átalakítja SUV kínálatát a Peugeot

A Peugeot a 2016-os Párizsi Autószalonon mutatta be új generációs szabadidőjárműveit, a jelenleg is forgalmazott 3008-ast és a 7 személyes 5008-ast, amelyek aztán néhány hónap különbséggel léptek piacra. Azóta is tartó sikerüket két markáns irányzat ötvözésének köszönhették: a márka modern arculati elemeit alkalmazó, lendületes SUV vonalvezetés mögött rendkívül praktikus belső tér rejtőzik.
peugeot_5008_2009rc_005.jpg

Tovább

Nánási Pál nem mindennapi képein jelentek meg a hazai hírességek

Mindenkinek van egy álma, amelyet talán már gyermekkora óta tervezget és mindig szeretett volna megvalósítani. Amennyiben kellő időt szánnak rá, a technológia és egy kis kreativitás segítségével még az igazán távolinak tűnő célok is elérhetővé válnak. A Samsung Galaxy Z Fold2 ebben is segítheti a felhasználókat, hiszen különleges kialakításának köszönhetően egészen új lehetőségeket biztosít az önmegvalósításra, ezek jelennek meg a márkanagykövetekkel készült fotósorozaton.
ordog_nora_1.jpg

Tovább

Toyota segítség a koronavírus elleni hazai védekezésben

A második hullám beköszöntére reagálva tavaszi kezdeményezéséhez hasonlóan a Toyota Central Europe Kft. ismételten 20 autó felajánlásával támogatja a koronavírus járvány elleni magyarországi küzdelmet. Magyarország vezető  autópiaci szereplője 2020.11.25.-én Budaörsön adta át a Nemzeti Humanitárius Koordinációs Tanács részére 60 napra felajánlott kontingens első 10 darabját, a második 10 darab átvételére pedig a közeljövőben kerül majd sor.
toyota_koronavirus_felajanlas_15.JPG

Tovább
süti beállítások módosítása