Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Ajándékozz KARÁCSONYRA valami igazán hazait!

2020. december 09. - Antalfy Krisztina

Támogassuk egymást ebben a helyzetben...

Mi lenne, ha idén Karácsonyra a megszokott parfüm, szakácskönyv, sál és zokni kombináció helyett valami igazán különleges, egyedi ajándékkal lepnéd meg magad és a szeretteid? Persze én is imádom a finom parfümöket, elolvadok egy pár szép cipő láttán, az új könyvek illatát pedig semmi sem képes felül múlni, de a legjobban most mégis annak örülnék, ha a jól bevált sláger ajándékok helyett inkább hazai alkotók, termelők, művészek, divat és ékszertervezők egyedülálló alkotásait találnám a fa alatt.
vanilla_coffee_37.jpgSose hittem volna, hogy egyszer szembe kell néznünk egy ekkora világjárvánnyal, és eszembe sem jutott volna soha, hogy mindezt egy sokunkat érintő gazdasági válság is követhet - éttermek, kávézók, szállodák, hazai kisvállalkozók, magyar termelők, taxisok, művészek és tervezők kerültek szinte csőd közeli állapotba.

Ezért így karácsony közeledtével, mielőtt az összes pénzedet a nagyáruházak üzleteiben költenéd el, arra kérlek Téged, ha lehetőséged van rá, nézz szét a magyar alkotók kínálata között is, akiknek most igen nagy szüksége van a támogatásodra. Nem mellesleg, biztos vagyok benne, hogy a #vegyélhazait csoportban te is megtalálod majd a tökéletes ajándékot a karácsonyfa alá.
1f4d2309c66b7d010397b45e5b8ffae9.jpg

Egy felmérés szerint az ajándékok terén a könyv, a kozmetikum, a ruha és cipő áll a népszerűségi lista legelején, ezeket a csokoládék, a játékok és az alkoholos italok követik. És ahogy talán Nálad is, úgy Karácsonykor nálam is a legnagyobb fejtörést a megfelelő ajándék kiválasztása, ill. annak az ára okozza. Mi családon belül már jó pár éve megbeszéltük, hogy inkább közös élményekkel lepjük meg egymást: bérlet az Operába, színházjegy a Nemzetibe vagy egy közös este a Városligeti Műjégpályán, forralt bor, finom falatok és sok nevetés társaságában. Ám a 2020-as év más, mint a többi, idén mi is belevettük magunkat a magyar alkotók, hazai tervezők kínálatába, és pár apróságot bizony tőlük szereztünk be.f78fde1b3b5fda5dd84071bb133e52cc.jpg

ÉTEL, ITAL

♥  Neked Terem

Különleges finomságok hazai termelőktől. A NekedTerem elsősorban a friss és szezonális terményekre, házias ízekre, egészséges ételekre és a magas minőségre koncentrál. Amennyiben megbízható, barátságos szolgáltatásra, tartósítószert nem tartalmazó, természetes alapanyagú, kiváló minőségű termékekre vágysz, a  Nekedterem.hu oldalát neked találták ki. A vásárlás egyszerű és gyors. Nem kell utazni, parkolni, cipelni. Kell ennél több ebben az időszakban? 

Bővebben itt olvashatsz róla:
https://tinyurl.hu/m0vo/
Megvásárolható:

https://nekedterem.hu/

nincs_is_jobb_egy_finom_reggelivel_indulo_napnal_2.jpg

Szöllősi Pincészet

Ebből a felsorolásból természetesen nem hagyhattam ki a SZÖLLŐSI Pincészet kínálatát sem, hisz legkedvesebb barátnőm Sápi Beáta gyönyörű illusztrációi is helyet kaptak a legnőiesebb palackok címkéjén. A Szöllősi Pincészet családi borászat, mely a Neszmélyi Borvidék egyik legjelentősebb szőlészeti-borászati vállalkozása Budapesttől 65 km-re nyugatra, a borvidék központjában, Neszmélyen található. Gyönyörű szőlőbirtokaik Tata környékén kaptak helyet. A Neszmélyi borvidéken a szőlőtermesztés történelmi hagyományai a Római birodalom korára vezethetők vissza. A Gerecse-hegység Dunára néző hegyoldalain Probus császár idejében a rómaiak telepítették az első szőlőtőkéket. A borvidéken kiemelkedő minőségű fehérborok készültek régen is és ma is. A borvidék északi fekvése miatt kellően hűvös és csapadékos a klíma. Az ökológiai adottságokból adódóan az itt termelt szőlők illatban, zamatban gazdagok, savhangsúlyosak. Magyarán nagyon finomak.

Megvásárolható:
https://www.facebook.com/szollosipinceszet/

fotojet_395.jpg

HA MEGSZÉPÜLNÉL

Cserhalmi Noémi - fodrász

Az idei év senki számára nem volt könnyű, de ez nem jelenti azt, hogy megfeledkezhetsz önmagadról. A Karácsony ugyanis nem csak mások megajándékozásáról szól, hanem rólad is. Szóval miután elindítottad a mosást, bedobtad sülni a bejglit és a fát is sikeresen feldíszítetted, látogass el Noémihez, fedezd fel professzionális szolgáltatását, majd hagyd, hogy megszépítsen és kényeztessen egy kicsit. 

Itt találod:
Cserhalmi Noémi

nevtelen_76.png

SZÉPSÉGÁPOLÁS

Manna

A Manna natúr kozmetikum egy magyar természetes kozmetikumokat gyártó márka. A Manna kínálatában elsősorban szappanokat, egzotikus vajakat, fürdőgolyókat és natúr kiegészítőket találunk. Érdemes szétnézni az oldalukon.

Megvásárolható:
https://manna.hu/

kamforos-arctisztito-szappan-000136-115.jpg

Tindigo

A márkát a szepsegreceptek.hu bloggere, Tajti Ildikó, vagyis Tindigo alapította. A márka, állítása szerint, a kozmetikumok fejlesztése során minden esetben független, tudományos kutatásokra támaszkodik. A kozmetikumok denaturált alkohol- és illatanyagmentesek, hogy alkalmasak lehessenek érzékeny bőrűek számára is.

Itt tudsz jelentkezni Ildikóhoz:
https://szepsegreceptek.hu/

602a1387uj-e1558941066984.jpg

ÉLMÉNY, SZÁLLÁS

♥ Királylány Különc Hegyi Házikója

Ha  a mindennapok őrülete, az állandó hajtás téged is kikészít, ezért végre egy kis csöndre, nyugalomra vágysz, a nagyvárosi légkör után megpihennél egy természet közeli vidéki környezetben, akkor a Királylány Különc Hegyi Házikóját ki ne hagyd. Nyáron volt szerencsém pát napot Erika bájos házikójában eltölteni, és azonnal beleszerettem a környékbe, ha tehetném, akár huzamosabb időre is beköltöznék ebbe a festői kis falucskába, ahol közelebb van az erdő, mint a bevásárló központ, és ahol reggelente előbb találkozok az erdőből előmerészkedő őzekkel, mint a szomszédokkal.

Bővebben itt olvashatsz róla:
https://tinyurl.hu/m0vo/
Cím:
Háromhuta 3936, Kossuth út 26.

116156566_2732520033684583_7380362145147627105_n_1_1.jpg

KIEGÉSZÍTŐK, ÉKSZEREK

♥ EFZSÉ - by Fábián Zsanett

Fábián Zsanival, az EFZSÉ ékszerek készítőjével maga az Instagram hozott össze. Egy ideje követettem a gyönyörű munkáit, amikor egyik alkalommal Zsani rám írt egy közös együttműködés kapcsán. Annyira megörültem neki, hisz imádom egyedi, színes és vidám ékszereit, melyek segítségével azonnal kitűnhetünk a szürke hétköznapokból. Szerintem érdemes szétnézni nála!

Megvásárolható:
efzsehandmadejewellery

fotojet_104.jpg♥ Biri Magdi

Magdival a véletlen hozott össze - na jó nem hiszek a véletlenekben. Miután a sokadik találkozónk során kiderült, hogy ő is nagyváradi lány, és mindketten rajongunk a különleges ékszerekért, nem volt nehéz egymásra hangolódnunk. Nagyon szeretem az egyedi tervezésű textil ékszereit, melyek zömében természetes, újrahasznosított anyagokból készülnek. 

Megvásárolható:
Biri Magdi textile jewellery

fotojet_108.jpg Folenta Design & Jewellery

Fűzi Réka ékszerei sokszínűek, divatosak és egyediek! Bár változó technikával készíti őket, főként zsinórból készült ékszereket találunk nála. Viselőik magabiztosságot, határozottságot, vidámságot sugároznak. Változatos színvilág, egyedi formák, tökéletes kivitelezés jellemzi egytől-egyig! 

Megvásárolható:
Folenta Design

fotojet_109.jpg♥ Csermakdesign jewellery

Bár az elmúlt hónapok elsodortak minket egymástól, ismeretségünk Dórival több évre tehető, amire nagyon büszke vagyok, így érthető, hogy nem maradhatott ki ő sem ebből a karácsonyi összeállításból. Csermák Dóra 2010 óta készíti csodás ékszereit. Főként a természet inspirálja, illetve utazásaiból nyer ihletet. Végzettsége szerint humánökológus, ezért fontosnak tartja a környezetvédelem és a divat összehangolását. Ékszerei kaphatóak hazánkon kívül Svájcban, Németországban és már Ausztriában is.

Megvásárolható:
https://www.facebook.com/csermakdesign/

fotojet_111.jpg♥ Oh My Pearl

A Facebook bizonyára tisztában van vele mennyire imádom a különleges ékszereket, és azon belül is a gyöngyöket. Így jöhetett velem szemben nemrég Glória oldala, ahol álomszép, valódi ásványokból, drágakövekből és gyöngyökből készült szépségeket találtam. A tervező bármilyen gyöngyből, ásványból, Swarovski kristályból elkészíti az általad megálmodott ékszert, akár egy adott kollekció alapján, akár egy filmben / magazinban látott ékszerfotó alapján. Keresd bátran Glóriát az elképzeléseiddel!

Megvásárolható:
http://ohmypearl.hu/

fotojet_385.jpgAnka Fans

A márkát 2018-ban, 2 év tervezés után hívta életre Bujdosó Bianka reklámszakember, az ország egyik első divatbloggere; és Jónás László, üzletfejlesztési szakértő. Az Anka Fans célja, hogy kiegészítőivel magabiztosságot és nőiességet kölcsönözzön viselőinek a hétköznapokon.

Megvásárolható:
Anka Fans

waveamis_1_1.png

DIVAT, TÁSKA

♥ E N I H O R N

Talán nem túlzás ha azt állítom, hogy Enikő nem csupán az egyik kedvenc tervezőm, de szívemnek nagyon kedves barátom is. És bár ez az év nem épp a sűrű találkozóinkról volt híres, a kis Fiat, Szentendre és a törpenyuszik iránt érzett szeretetünk örökre összeköt minket. Horn Enikő még 2013-ban indította el márkáját. Különleges tervezésű táskáihoz és ruháihoz azóta is magas minőségű, Olaszországból származó bőrt és más alapanyagokat használ. Ha régóta vágysz már egyedi, magyar designer darabra, most itt a lehetőség, hogy megismerd és megtapasztald az ENIHORN- életérzést!

Megvásárolható:
E N I H O R N SHOWROOM
https://www.facebook.com/ENIHORN

fotojet_382.jpgCeleni 

Cselényi Eszter a Celeni márkát 2010-ben alapította, miután felvételt nyert a Krea Kortárs Művészeti Iskolába: a névválasztás mögött a családi hagyomány tisztelete rejlik. Álomszép darabjai azoknak a nőknek készülnek, akiket vonz a minőség, a kényelmes elegancia és akik a személyiségük jegyeit kívánják viszontlátni egy összetéveszthetetlen kollekcióban.

Megvásárolható:
Celeni

fotojet_397.jpg

♥ Silkwood design

Kálmán Szilvia a vagány Silkwood táskád megálmodója, megalkotója. A táskáé, mely a lenyűgöző rajzolatú érdes fa és a pihe-puha textil izgalmas összefonódásának könnyed eredménye. 
Megvásárolható:
Silkwoodbags

fotojet_107.jpg

Kriszta Fejes Design

Minden Kriszta Fejes táska kézzel készített, egyedi gyártású, természetes és prémium minőségű. A tervezést a nőiesség, a magabiztosság, az egyediség és a részletek tökéletes kidolgozása jellemzi. A kézzel varrott táskákba életérzés kerül, ami különlegessé tesz minden darabot és viselőjét egyaránt. Kriszta táskái azoknak készülnek, akik többre vágynak az átlagnál, akik keresik az egyedit, akik pontosan tudják, hogy mit képes adni egy táska.

Megvásárolható:
https://krisztafejes.hu/

fotojet_121.jpg♥ Levary Bag Design

Képes vagyok szimbiózisban élni kedvenc táskámmal, főleg ha az messzemenőkig tükrözi a személyiségemet. Természetesen felfigyelek a szépre és a trendire, de nekem ma már több kell ahhoz, hogy elcsábuljak. Talán túl sokat kérek, de inkább legyen egy minőségi darab a gardróbomban, mint száz haszontalan szépség. Egy táska legyen stílusos, időtlen, egyedi, mégis klasszikus, ugyanakkor praktikus és jól variálható. Hegymegi Gabriella táskái pedig épp ilyenek!

Megvásárolható:
http://levary.hu/     
fotojet_387.jpg

DIVAT, RUHÁZAT

♥ Anni Pastor

Az Anni Pastor modellek legfőbb jellemzője a hordhatóságon túl a különböző tulajdonságú, hagyományosan nem kombinált anyagok összeházasítása. A tervező szívesen von be munkáiba más kézművesek által készített elemeket, gobelint, porcelánt, kézi hímzést és vert csipkét, mert fontosnak tarja a hagyományőrzést is. Az Anni Pastor ruhák összetéveszthetetlenek, mert a tervező egyedi látásmódjában a nőiesség új értelmet nyer. Lágy, érzéki vonalvezetés, vibráló színek és meglepő anyagkombinációk teszik emblematikussá a modelleket. A brand többször mutatkozott be sikeresen nemzetközi fórumokon, többek között a párizsi Pret-á-porter kiállításon, a dubai MOTEXA-n és az Első Fenntarthatósági Divathéten is. Magyarországon évente kétszer új kollekcióval lép a közönség elé.

Megvásárolható:
http://www.annipastor.hu/

fotojet_1_51.jpg♥ E N I H O R N

Enikő nem csupán táskáiról, de praktikus, lendületes ugyanakkor nagyon nőies ruháiról is ismert és elismert tervező. Ruhái letisztult szabásvonalakkal, kifinomult bőr alapanyagokkal, lágy esésű textilekkel, pasztell tónusokkal, olykor vibráló színekkel visz légies, modern eleganciát a hétköznapokba. Külön plusz pont neki, hogy nem felejt el zsebeket tenni ruháira, szoknyáira, elegáns kabátjaira.  

Megvásárolható:
https://www.facebook.com/ENIHORN

fotojet_388.jpg♥ Lukéj Gabi my FASHION

Nagyon szeretem Gabit, na meg a ruháiban fellelhető nőiességet, az örök eleganciát és a kézzel fogható luxust, mellyel észrevétlenül meg tudja fűszerezni kollekcióinak legszebb darabjait. Talán épp a szépség iránti vágyunk, a divat iránti különleges vonzalmunk hozott össze minket pár évvel ezelőtt, de bárhogy is, örülök, hogy ismerhetem Gabit. Büszke vagyok rá, hogy több klasszikusan elegáns és sikkes Lukéj Gabi darab is díszíti a gardóbomat.  Ha te is szeretnél ilyen különleges, időtálló, végtelenül nőies darabot, feltétlenül látogass el Lukéj Gabi előkelő szalonjába, mely épp olyan, mint egy csillogó budai ékszerdoboz.

Megvásárolható:
https://tinyurl.hu/Sh9X/

fotojet_114.jpg♥ NATI 100% PURE IDEA

NATI 100% PURE IDEA márkát Gyulai Natália, a nemzetközileg ismert tervezőművész hozta létre. Nagyon ügyes, tehetséges, hisz szinte felsorolni is hosszú lenne, hogy az utóbbi években hány ország kifutóin és galériáiban mutathatta be saját brandjét, mely számos szakmai elismerést és design-díjat is elnyert. Imádom a különlegesen megmunkált anyaghasználatát és sajátos szabásvonalait, mely igazán kivételessé varázsol minden nőt. Ha megismered a kollekcióját, rájössz miért is szeretem őt ennyire!

Megvásárolható:
https://tinyurl.hu/YIwi/

fotojet_389.jpg♥ CAMOU

Nagyon szeretem Fehér Beatrix márkájának laza, mégis ezt a nőies stílust képviselő streetwear vonalát. Azonnal megakadt a szemem jellegzetes printelt mintáin, melyek között találunk városi utcarészleteket, erdőket, mezőket, természeti motívumokat. A CAMOU darabjai mellett egyszerűen nem lehet elmenni szó nélkül, biztos vagyok benne, hogy te is találsz valami különlegeset. a kínálatban! 

Megvásárolható:
http://www.camou.hu/

fotojet_106.jpgNAVONA

NAVONA ruhában a Nő álma teljesül! Modern elegancia, letisztult elegáns formavilág, mely kiemeli viselője egyéniségét. Megla Rózsa a legkiválóbb olasz alapanyagokból tervezi és készíti gyönyörű ruháit, ahol az elegáns megjelenés a jólöltözöttség fontos része. "A NAVONA NŐ könnyed sikkes ellenállhatatlan..."

Megvásárolható:
https://navona-fashion.com/

nevtelen_73.png Süel

A kötött ruháiról híres Süel márka 1992 óta színesíti a modern nő ruhatárát, korántsem megszokott, nőies ám merész és egyben bohém ruháival. Csillag Zsuzsanna mesés kötött kreációi közt bármit megtalálhatunk, ami egy fonalból megálmodható, és kialakítható, a sálaktól, a fürdőruhákon keresztül, a mesés estélyiken át, egészen a menyasszonyi ruhákig. A tervező tökéletesen ötvözi a jól megszokott klasszikus kötött elemeket a merész stílussal, az élénk, játékos színekkel és az örök eleganciát sugárzó nő kifinomultságával, ezzel is bebizonyítva, hogy a kötött többé nem csak a téli szezon kiváltsága.

Megvásárolható:
https://www.facebook.com/suelknitwear/

fotojet_115.jpg

HA PAZAR LUXUSRA VÁGYSZ

♥  Hajnalka Tórizs Head Couture

Talán sokan nem tudják rólam, de óriási kalaprajongó vagyok. Valahol legbelül él benne egy letűnt időket idéző párizsi nő, aki ha tehetné még a rohanós hétköznapokon is óriási, díszes kalapokban lépne ki az utcára. S ha már kalap, én nem elégszem meg az egyszerű, visszafogott, trendi darabokkal, nekem ebből is az egyedi, kézzel készített, head-couture szépségek tetszenek. Talán épp ennek köszönhetem, hogy megismerkedhettem Tórizs Hajnalkával, és az ő káprázatos kalapjaival, fejdíszeivel. Legnagyobb örömömre volt szerencsém a kalapjában megjelenni a tabajdi BMW Diplomata Lovaspóló Kupán is. Az ő fejdíszeiben azt az üzenetet kommunikálhatod, hogy van egyedi stílusod, és nem félsz azt megmutatni.

Megvásárolható:
Hajnalka Tórizs Head Couture

nevtelen_71.png♥  TRANGONI

Mikor megkérdezik tőlem miért lettem újságíró, és miért is indítottam el a saját oldalamat, mindig azt válaszolom: imádok írni, és írásaim által olyan emberekkel megismerkedni, akikkel talán soha az életben nem találkoztam volna. Talán a szívem, esetleg a megérzésem vagy csupán a nemes kivitelezésű darabok iránt érezett szeretetem vezérelt, amikor pár éve felkerestem a Trangoni Couture anya és lánya tervezőpárosát: Bártfai Lillát és Mártát, akik azonnal nagyon kedvesek lettek a szívemnek, s ha személyesen nincs is időnk annyit találkozni, ahányszor csak szeretnénk, a közösségi oldalakon továbbra is lelkesen követem álomba illő munkáikat. Nem mellesleg, a mai napig a legszebb emlékem, hogy volt év, amikor az ő kalapjukban vehettem részt a tabajdi BMW Diplomata Lovaspóló Kupán. 

Megvásárolható:
TRANGONI
fotojet_383.jpg Sentiments Couture

A márka több mint 10 éve van jelen a hazai divat kifutóján. Leginkább fényűző és kiváló minőségű ruhákról ismert. Két tehetséges tervező, Joó Beatrix és Kovács Andor alapította, 2010 óta Joó Beatrix egyedül vezeti. A társadalmi elit képviselői, valamint művészek és vállalati menedzserek, üzletasszonyok a Sentiments Couture egyedi ruháit részesítik előnyben. A ruhák olyan nők számára készülnek, akik számára az öltözködés az önkifejezés egyik módja. Az érzelmek felkeltik azoknak a hölgyeknek az érdeklődését, akik mernek emelkedni az átlag felett, és akik szeretnének hatást gyakorolni minden tettükre. Minden Sentiments ruha a legfinomabb, kiváló minőségű anyagokból készül. Kiemelkedő és titokzatos, akárcsak az őket viselő nők.

Megvásárolható:
http://sentimentscouture.com/

nevtelen_74.pngNem mellesleg, ajánlom figyelmedbe ezt a csodás, nyarat idéző videóklipet: Clean Bandit Baby,  amelyben az énekesnő Marina Diamandis (korábban Marina and the Diamonds néven volt ismert) Sentiments Couture piros flitteres ruháját viseli.

FESTMÉNY, GRAFIKA

Lukéj Gabi

Lukéj Gabit közel 7 éve ismerem, aki amellett, hogy egy a szívemhez nagyon közel álló ember, szerintem az egyik legkreatívabb egyéniség. Az évek során számtalan munkáját láthattam már, pl. ahogy sminktanácsadóként több hölgynek segített a képernyőn keresztül a mindannapi sminkje elkészítésében, mindeközben könnyedén felvirágoztatta a Szépvölgyi úton található Lukéj Gabi Make UP Studiót, sikeresen piacra dobta saját nevével fémjelzett sminkkollekcióját, majd megvalósította egy rég dédelgetett álmát, a divattervezést. De ha mindez nem volna elég, Gabi nemrég egy újabb csodás művészeti ággal bővítette az eddig sem szegényes kínálatát. Festővásznat és ecsetet ragadott, majd megfestette a gyönyörű természeti színekben játszó alkotásait. 

Megvásárolható:
http://www.lukejgabiwebshop.com/

lukej2_1.jpgSziplmara

Szipl Mara 2008-ban végzett a Kaposvári Egyetem Művészeti Főiskolai Kar rajz szakán. Előtte szakképesítést szerzett öltözék és textiltervezőként és párhuzamosan kitanulta a fényképészetet is.

Megvásárolható:
http://sziplmara.blogspot.com/

vigyazz_a-madarra_karantengyumolcsei_1.jpg

Majoros Cecília

Cecília komolyabb rajzi tanulmányait 17 évesen kezdte. 1994-ben felvételizett és 1998-ban végzett a Bessenyei György Tanárképző Főiskolán, rajz-vizuális kommunikáció szakon. Diplomamunkájának technikája a batikolás volt. Vonzódása a textilek festése iránt a selyemfestésben teljesedett ki, alkotásaiban egy varázslatos mesebeli világot teremt. 2010-ben díjazott lett a Zempléni Nyári Tárlaton. A közelmúltban figuráit másik kedvenc anyagával, az akrillal festi fel farostlemezre. Fénykép alapján bármit és bárkit megfest: családtag, barát, ismerős, de akár a család kis kedvencének a portréját is.fotojet_394.jpg

LASSÍTÁSHOZ TÖKÉLETES!

♥ Anti-Határidőnapló

A mindennapokban nem könnyű lassítani, ezt én is nap mint nap megtapasztalom. A modern világ az élet szinte minden területén a felgyorsulást helyezi előtérbe, hangsúlyozva, hogy a gyors egyenlő a sikerrel. Napi 12-14 órát dolgozunk, állandóan csörög a telefonunk, a monitor előtt ebédelünk, kettesével lépcsőzünk, a hétvégén pedig megpróbálunk bepótolni mindent, ami a másik öt napon kimaradt. Ilyen tempóban kibillenünk az egyensúlyunkból, a prioritásaink elhomályosulnak. Az Anti-Határidőnapló Magyarországon egyedülálló naplókoncepcióval a felgyorsult világ kihívásaira szeretne megoldásokat találni 2014 óta. Azért jött létre, hogy könnyebben visszataláljunk a természetes, örömöt adó tempóhoz, a családdal töltött meghitt pillanatokhoz, a feltöltő tevékenységekhez, és a mosolyt hozó mindennapokhoz.

Megvásárolható:
https://antihataridonaplo.hu/

fotojet_384.jpg

OTTHON, DEKORÁCIÓ 

♥ Faputtony Kreatív

Vörösné Simon Nikolett
, azaz Niki, Szabadbattyánban készíti szebbnél-szebb tárgyait, de szerencsére minden nagyobb városi rendezvényen, vásáron találkozhatunk vele. A számtalan használati tárgy - párna, táska, kulcstartó - mellet megannyi lakásdísz, kosár és ölelgetni való baba kerül ki kezei közül. Bármelyik szépséget is választod, nagy szerelem lesz, az biztos.

Megvásárolható:
https://tinyurl.hu/CpYc/

fotojet_381.jpg

JÁTÉKOK, NEM CSAK KICSIKNEK

Biobear

Szipl Mara bájos rajzai mellett egyedi karakterű, tündéri gyerek játékokat is készít. A Biobear azon játékok gyűjtőneve, amelyek növényekkel festett természetes alapanyagból készülnek, és természetes töltetet tartalmaznak. A színvilágot a növények színei adják, ezáltal az alkotások színei a természet színeiből állnak. Egészségesek és gyógyítanak a meggymag, a tönkölypelyva, a levendula segítségével, amit a családja termeszt vidéken. A 100% természetes alapanyagú, hőmegtartó képességéről is ismert tönkölypelyvával töltött és levendula virágával illatosított melegíthető játékok, akár egy órán keresztül is árasztják magukból a kellemesen megnyugtató meleget. A melegítés után kipárolgó illat segít a relaxációban, a feszültség csökkentésében és a pihentetőbb alvásban.

Megvásárolható:
http://sziplmara.blogspot.com/

biobear_store_borbolya_01_web.jpg

♥ EFZSÉ - by Fábián Zsanett

Az idei év utolsó Nyuszi- és Cica-babài is elkészültek! A madárkás Nyuszi és a 2 db cica AZONNAL VIHETŐ‼️, hogy még ajándék lehessen! Ki szeretné őket befogadni?
fotojet_392.jpg

♥ Majoros Cecília

Cecília gyönyörű rajzai mellett ilyen bájos, kézzel festetett, fa alapanyagú babákat is készít, kicsik és nagyon nagy örömére. Van köztük manó, angyal, cica és balerina. Cecília alkotása tökéletes lehet karácsonyi ajándéknak is.  

fotojet_393.jpg

KÖNYVEK KIKAPCSOLÓDÁSHOZ

Tomor Anita

Vannak emberek, akiket okkal sodor egymás mellé az élet. Úgy vélem nem lehet véletlen az sem, hogy találkoztam Tomor Anitával, kinek személyében egy kedves, csupaszív nőt ismertem meg. Regényei és mesekönyvei mellett, foglalkoztató füzeteket készít gyerekeknek. Mindemellett a hétköznapokban feleség és két gyerkőc anyukája. Az egyik kedvenc időtöltése az utazás, mely regényeiben is visszaköszön. Járt már rengeteg helyen, Amerikától Hongkongon át Kambodzsáig. Ezért is érdemes követni a mindennapjait a blogján, az Instagramon, a Facebookon és a YouTube-on!

Megvásárolható:
https://tomoranita.hu/#regenyek

fotojet_390.jpgPapp Diána

Úgy 8 évvel ezelőtt, karácsonyra kaptam meg az első Papp Diána könyvem, Szerdán habcsók címmel, ami annyira megtetszett, hogy azonnal Dia rajongója lettem. Imádtam a stílusát, és azt a bájos világot, ahová magával vitte az olvasót. Így különösen nagy örömmel tölt el, hogy személyesen is ismerhetem, és nemrég két kötettel is megajándékozott: Bodza Bisztró és Mézeshét Motel. Papp Dia Író és újságíró. A Nők Lapja vezetőszerkesztője. A Népszavánál gyakornokként kezdte az újságírói pályáját 1999-ben. Több női hetilapnak írt cikkeket, majd rövid kitérőt tett a PR-szakmában, a TV2 sajtóosztályán is dolgozott. Később a JOY magazin szerkesztőjeként, majd vezetőszerkesztőjeként tért vissza a gyökereihez. 2008 márciusa óta dolgozik a Sanománál a Nők Lapja vezetőszerkesztőjeként és a lap rendszeres szerzőjeként. 2012 májusában jelent meg első regénye, a Szerdán habcsók.

Megvásárolható:
https://tinyurl.hu/il72/

50740927_248241749255373_2847026265409050073_n.jpgSzőcs Henriette

Heni szakmáját tekintve külkereskedő, szállodai menedzser, kritikus, munkáját tekintve viszont sikeres üzletasszony és írónő, számtalan regénnyel a háta mögött: Kulcslyuk, Alteregó, 
A brigadéros szeretője, A török brigadéros, A hűség a kutyáknak való.

Megvásárolható:
http://www.szocshenriette.hu/

118076809_601008700563151_7284422068067318908_n.jpg
Fejős Éva

Hajnali kelés, reggeli dugó, hosszú és fárasztó nap. Egy ilyen nap végén jól esik az ember lelkének egy kis kényeztetés, egy finom vacsora, forró fürdő, némi édes bűnözés és egy jó könyv a hideg téli estékre. Fejős Éva újságíró, író. Írói álnevei: Carol N. Fire, Sydney Scott. Első könyvét tizennyolc évesen írta. Számos mini krimit, egészségügyi cikket készített, valamint egy huszonkét részes "segítő" tévéfilm-sorozatot a házi betegápolásról, melynek címe Családban marad. 1999-ben Nívódíjat kapott ez a sorozat, melyet a Duna Televízió tűzött műsorára. 2001 és 2012 között dolgozott a Nők Lapja munkatársaként, azóta szabadúszó. 1999-ben álnéven adta ki első regényét, 2008-ban az Ulpius-ház gondozásában jelent meg második kötete, melyet 2012-ig további 11 követett. 2013 elején saját kiadót alapított Erawan néven, ahol saját regényei mellett külföldi szerzők regényeit is kiadja.

Megvásárolható:
https://fejoseva.com/hu/#regenyeim

49858742_1094920550713340_5398617159797914702_n.jpg

MASZKOK NÉLKÜL MÁR SEHOVÁ!

♥ Sentiments Couture

Joó Beatrix speciális maszkjai megtalálhatók Feller Adrienn üzletében a MOM Parkban is. Belső oldalukon zsebbel rendelkeznek, melybe kis textil lapocskákra csöpögtetve illóolajokat helyeztek. Személyes kedvencem a fehér esszencia, melyben megtalálható a mirtusz (cineol), a madagaszkári kámforfa, a niaouli illóolajai - a népi hagyomány szerint kiválóan alkalmazhatóak levertség, energiahiány, szorongás és fáradtság esetén. Mindemellett a  jobb közérzet biztosításával támogatják az általános egyensúly helyreállítását. 

130848528_4105308512819081_3851964788250241150_o.jpgTórizs Hajnalka

Hajnalka maszkjai kivételesen szépek, melyek igényes anyagokból készülnek, amelyeket a tervező egyenként, kézzel díszít. Minden maszkból legfeljebb öt darab készül, így nem csak elegánsak, de igazán egyediek is. 

120299357_1923552991115079_2247295575295363101_o.jpg

EGY ÉLETRE SZÓLÓ EMLÉK

♥ Beáta Sápi illustrations

Hihetetlen, hogy kicsiny hazánk mennyire tele van fiatal és tehetséges emberrel, köztük az én szívemhez nagyon közel álló Sápi Bea, aki illusztrátorként dolgozik, és jelenleg Skóciában él. A vegyes technikák mellett leginkább akvarellel, tussal, temperával és tollal alkotja meg gyönyörűséges, életre szóló rajzait. Bár főleg nőies témájú, divat és beauty illusztrációkat készít a legszívesebben, a természet, a városi részletek, életképek és az autók világa sem áll távol tőle. 

fotojet_3_6.jpg

És azt még hadd említsem meg, hogy idén az ő alkotásaival került piacra a dm Lifebook, amire különösen büszke vagyok, hisz közös munkánk egyik legszebb gyümölcse...

96153395_3136618499733535_3936887321252593664_n.png

Bővebben itt olvashatsz róla:
https://voilamode.blog.hu/2015/09/07/interju_sapi_beataval
Alkotásait itt tudod megrendelni:
Beáta Sápi illustrations

Neked ki a kedvenc hazai terveződ, alkotó művészed?

A poszt nem reklám, nem kaptam az alkotóktól semmiféle ellenszolgáltatást cserébe, ez csupán egy szívélyes ajánlás, melyben szerettem volna megmutatni néhány nagy kedvencemet – amiben sajnos nem fért bele mindenki...

Köszönöm, hogy elolvastál! Szeretettel várlak vissza!

christine_1_5_2.jpg

Ha tetszett a poszt, gyere a VoilaMode Facebook oldalára, és az Instagram-on is megtalálsz: @voilamode_ 

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr1014471584

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása