Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

3 tipp,hogy felejthetetlen legyen az idei Valentin-nap

2021. február 10. - Antalfy Krisztina

Közeledik a szerelmesek napja, amelyet világszerte február 14-én ünnepelnek. Bár a partnereknek egész évben kellene bizonyítaniuk az egymás iránt érzett szerelmet, a Valentin-nap egy különleges alkalom lehet egy kettesben eltöltött kellemes estére. Az Astratex pedig ezúttal is segít kiválasztani a tökéletes fehérneműt ahhoz, hogy ez az alkalom mindkettőtök számára felejthetetlen legyen.
astrxvalen8646.jpg

Tovább

Szökj el négy keréken a város zajától

A Nissan lakóautójával...

A téli felfedezéssel együtt járó izgalom érzésétől ihletve, a Nissan egy innovatív és teljesen elektromos e-NV200 Winter Camper [=téli táborozó] koncepció-furgonjával mutatta be a fenntartható kalandozásról szóló elképzeléseit. Az év egy olyan időszakában, amikor a túrázás és a friss levegőn töltött szabadidős tevékenységek általában menekülési utat kínálnak a mindennapok zaja elől, az e-NV200 Winter Camper alig várja, hogy eggyé váljon a természet csodájával, és újra felfedezhesse a körülöttünk lévő világot. Az izgalmat és a környezeti hatásokat szem előtt tartva tervezett e-NV200 Winter Camper ötvözi az elektromos vezetés izgalmát a szabadságérzettel.e-nv200_winter_camper_concept_2.jpg

Tovább

Fliegauf Bence alkotása a 71. Berlini Filmfesztivál versenyprogramjában

Ma hozták nyilvánosságra, hogy a 71. Berlini Filmfesztivál versenyprogramjába válogatták a Rengeteg - Mindenhol látlak című filmet. Fliegauf Bence legújabb szerzői filmje - az első részhez hasonlóan - hétköznapi életünk, párkapcsolataink lázálom szerű útvesztőjébe kalauzol, ahol a szereplők életük talán legnagyobb titkát próbálják felfejteni: a másik embert. A film különösen aktuális a karantén, be- és összezártság idején, amikor addig láthatatlan feszültségek, félelmek öltenek testet. 

fliegaufbence.jpg

Tovább

10 dolog, amit egyedül is érdemes kipróbálni

Amit szólóban is jó csinálni...

Ki mondta, hogy a jó dolgokat csak párban lehet igazán élvezni? Bármikor alakulhat úgy, hogy nem találunk partnert egy programhoz. Gyakran megfeledkezünk arról, hogy bizony vannak olyan tevékenységek, amik tök egyedül is jól működnek. Legyen szó egy jó filmről, egy hétvégi sorozat maratonról, egy finom ebéd elkészítéséről vagy egy szombat reggeli piacozásról, a nyugis sétákról és online edzésekről  már nem is beszélve. Persze nem mondom, hogy esténként nem jó oda bújni valakihez, de ha már úgy alakult, hogy az idei évet is egyedül indítottuk, akkor miért ne adhatnánk át magunkat szingliként is az élményeknek.
pexels-photo-6001530.jpeg

Tovább

Élj át egy teljesen új gasztronómiai élményt a BMW-vel

A legjobb magyar éttermek kínálata házhoz szállítással

A BMW és a Dining Guide új közös kezdeményezése az otthoni körülmények között átélhető legteljesebb gasztronómiai élményre összpontosít. A hazai top éttermek házhoz szállítási szolgáltatását és elviteles kínálatát népszerűsítő Á la carte & Home program keretében a kiváló fogások szerelmesei akár házhoz szállított vacsorát, a BMW exkluzív Lifestyle kollekciójának darabjait vagy egy egyhetes luxuskategóriás BMW-tesztvezetést is nyerhetnek.bmw-e1608715812489-1536x1194.png

Tovább
süti beállítások módosítása