Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Cipők, amiket idén tavasszal imádni fogsz

2021. február 05. - Antalfy Krisztina

Pénztárcabarát szépségek

Ami a cipőket illeti, megrögzött gyűjtő vagyok. Egy szép cipő számomra a vágy valódi megtestesítője. Carrie Bradshaw-hoz hasonlóan én is a gardróbomban szeretem tudni a fizetésem nagy részét, gyönyörű ruhák és tűsarkú cipők formájában. Egy szép lábbeli mindig új lehetőséget rejt magában, amely által mi magunk is képesek vagyunk megváltozni. Így talán nem véletlen, hogy amikor szembejött velem a Kalapod.hu oldala, azonnal belevetettem magam a kínálatba. És az eredmény, újabb csodás topánok, amelyek segítségével úgy hozhatjuk elő magunkból a valódi Nőt, hogy közben nem kell eladósodnunk.
brown_girl_and_cat_photo_collage_1.jpg

Tovább

A Mazda csatlakozott az eFuelAlliance-hoz

A Mazda ma bejelentette, hogy első autógyártóként csatlakozott az eFuelAlliance-hoz. A szövetség olyan szervezeteket és érdekeltségeket tömörít, melyek a CO2-neutrális üzemanyagok és hidrogén gyártását és terjesztését célozzák, és valós hozzájárulást nyújtanak az emisszió-csökkentéshez a személyszállítási szektorban.
1536-1024_1.jpg

Tovább

A láthatatlan szennyeződések többé nem léteznek

A jól látható foltokat könnyen észrevesszük, de a ruhákon lévő szennyeződések 70%-a szemmel nem látható. Ezeket a bőrünkről lehámló hámsejtek, a faggyútermelés, az izzadtság okozzák, amelyeknek egy része az ágyneműn és a ruháinkon végzi. Az így képződött szennyeződés nem megfelelő tisztítás mellett egy idő után ragacsossá válik, felhalmozódhat, így még több szennyeződést vonz magához, ami a textil elsárgulásához vezet. Az Ariel által szabadalmaztatott egyedülálló Purezyme™ technológia eltávolítja még a láthatatlan foltokat és szennyeződéseket is, mosóerejével higiénikus és mély tisztaságot biztosít.
konyvajanlo_89.jpg

Tovább

Lexus UX 300e: a dizájn diadala

A várhatóan idén év végén Magyarországon is bemutatkozó UX 300e az Európában és hazánkban 99%-ban környezetbarát, öntöltő hibrid elektromos modelleket értékesítő Lexus első akkumulátoros elektromos hajtású modellje, amely magában hordozza a hibrid UX génjeit, a feltűnő, futurisztikus dizájnt és kézműves ’Takumi’ részleteket. Az akkumulátoros elektromos hajtás ugyanakkor olyan lehetőségeket is magában rejt, amelyek révén nem túlzás kijelenteni, hogy a vadonatúj UX 300e a külső és belső formatervezés diadala.
lexus_ux_300e_8_1.jpg

Tovább
süti beállítások módosítása