Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

A Toyota megkezdte a vadonatúj Mirai magyarországi forgalmazását

2021. április 29. - Antalfy Krisztina

A hidrogén üzemanyagcellás elektromos meghajtás vezető fejlesztője, a Toyota megkezdte a világ legzöldebb, melléktermékként tiszta vizet kibocsátó személyautója, a vadonatúj Toyota Mirai magyarországi forgalmazását. A kívül-belül egyaránt lenyűgöző, meggyőző teljesítményű és a korábbi generációnál mintegy 30%-al nagyobb, mintegy 650 km hatótávú új Mirai hazai bemutatását az tette lehetővé, hogy a LINDE GÁZ Magyarország Zrt. üzembe helyezte Magyarország első hidrogén töltőállomását. A vadonatúj Toyota Mirai elsőként a LINDE töltőállámásának ünnepélyes megnyitóján volt megtekinthető, ahol Dr. Palkovics László, Innovációért és Technológiáért Felelős Miniszter méltatta a technológiában rejlő lehetőségeket.
toyota_mirai_linde_toltoallomas_magyarorszag_4.jpg

Tovább

Kerti sétákkal várja vissza látogatóit a Nemzeti Múzeum

A Múzeumkert nemcsak a hétköznapok kedvelt pihenőparkja, hanem nagy események színhelye is. Mind a Magyar Nemzeti Múzeum, mind a Múzeumkert életére is tragikusan hatottak 1956 őszének történései, ugyanis a Magyar Rádió épületének közelsége miatt az épület már október 23-tól az események középpontjába került.  A szakmai vezetés során feltárulnak a múzeumkert rejtett titkai és az események mögötti legfontosabb történeteket is megismerhetik a látogatók. Természetesen a Múzeumkert múltjának más rétegeire, dimenzióira is fény derül a séta során.
unnamed_99.jpg

Tovább

Csatlakozz Magyarország legújabb könyves közösségi teréhez!

Moobius Idővonal: Minden a könyvekről

Ki ne szeretne egy remek, könyves közösséghez tartozni? Ha most regisztrálsz a Moobius idővonalon, regisztrációddal máris létrejön a saját könyves profilod, amelyet kedved szerint alakíthatsz. Saját oldaladon feltüntetheted kedvenc könyveidet, megoszthatod, mit olvasol éppen, mi az, amit már elolvastál, és melyik könyvekre vágysz legközelebb. A profilodban ráadásul minden befejezett könyv és elolvasott oldal számolódik, így összemérheted másokkal, milyen könyvmoly is vagy igazából. Kell ennél több egy valódi könyvmolynak?moobius_idovonal_1.jpg

Tovább
süti beállítások módosítása