Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Újabb villamosított hajtásláncok a láthatáron

2021. április 27. - Antalfy Krisztina

A továbbfejlesztett platform révén a nemrég bemutatott új Peugeot 308 belső égésű és hálózatról tölthető hajtásláncok széles választékát kínálja ügyfeleinek. A jövőben további izgalmas, részben vagy teljesen elektromos opciók várhatók a palettán.
308_ev_hybrid_plugin_hybrid.jpg

Tovább

Valódi példaképek: Inspiráló történetek küzdelemről és kitartásról

Megjelent Dr. Kádár Annamária várva várt, gyerekeknek és felnőtteknek szóló mesekönyve, a Valódi példaképek! A neves pszichológus „karanténprojektje” volt ez a különleges kötet: a bezártság hónapjai alatt olyan közszereplőkkel beszélgetett, akiket modern mesehősöknek lát, mert tehetségüknek, kitartásuknak, kreatív megküzdésüknek köszönhetően kimagasló eredményeket értek el az élet különböző területein, amelyekre joggal tekinthetünk tisztelettel.photo-1617340052229-0722bc3b2504.jpg

Tovább

Megérkezett vadonatúj Hyundai KONA N

A Hyundai Motor Company a mai napon megrendezett Hyundai N nap, a Hyundai N sportmárkájának szentelt, digitális rendezvény alkalmával leleplezte a vadonatúj KONA N szabadidőjárművet, valamint meghirdette a vállalat nagy teljesítményű filozófiáját, illetve fenntartható vezetési élményre irányuló törekvéseit.
hyundai-all-new-kona-n-0421-01_image_video_collection_layer_item_desktop_1.jpg

Tovább

Kiderült, milyen a magyar nők reggelije

Túl kevés időt szánunk a reggelizésre, viszont elvben egészségesen táplálkoznánk

magyar nők az ajánlottnál kevesebb időt fordítanak reggelizésre, s bár a legtöbben az egészséges és finom reggeliket keresik, „az élet többnyire közbeszól” - derült ki a Viblance közvélemény-kutatásából, amiben a reggelizési szokásokra és annak minőségére voltak kíváncsiak. A kapott eredményekből azt a következtetést lehet levonni, hogy a nők nagy része hajlandó lenne változtatni a helytelenül rögzült szokásain, ha ebben segítséget, de legalábbis iránymutatást kapna, és megfelelő kínálatot találna a piacon. Érdekesség, hogy a sós és édes reggeliket előnyben részesítő nők tábora nagyjából fele-fele arányban oszlik meg.
_mg_0682.JPG

Tovább
süti beállítások módosítása