Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Fogadj örökbe te is egy kallódó kerékpárt!

2021. május 17. - Antalfy Krisztina

Habár az időjárás jelen pillanatban nem ezt tükrözi, de itt az ideje felkészülni a tavaszi-nyári szabadtéri sportidőszakra, és lecserélni a saját vagy gyerekünk biciklijét. Így tervezte a kerékpárrajongó Száraz Dénes is, aki kisfiának szeretett volna új biciklit, de új bicikliknek csak a hűlt helyét találta.pexels-photo-3852585_1.jpeg

Talán kevesen tudják, hogy a Mintaapák népszerű színésze, Száraz Dénes 12 éves kora óta szenvedélyes kerékpáros. Emlékszem, nálunk otthon nem volt Eurosport, mindig valamelyik barátomhoz mentem el a Tour de France közvetítéseket nézni vagy felvetettem velük VHS-re. Aztán 15 évesen már én is versenyszerűen bringáztam.” meséli Dénes.

Apaként természetesen az is fontos számára, hogy a sport és a kerékpározás szeretetét fiának is továbbadja: „A fiammal már pár hónapos korában is az erdőt jártam, 6 évesen már feltúrázott a Kékestetőre. Most, kilenc évesen inkább a haverokkal rohangál az udvaron, de szülinapjára hegyi bringát kap.” A bringa beszerzése azonban most kihívást jelent: a Covid járvány alatt ugyanis világszerte hiánycikk lett az új kerékpár. A Decathlon új szolgáltatása, a Recathlon lehet a megoldás Dénesék számára.recathlon_1.jpgEgy biztos, Száraz Dénesék figyelik a kínálatot a Recathlon oldalán, hátha meglesz a vágyott szülinapi ajándék és újra együtt hódolhatnak a közös apa-fia szenvedélynek. „Számomra a legmeghatározóbb bringás élmény a németországi Regensburgból való, ahol teljesítettem az Iron Man triatlon versenyt. Rengeteget edzettem rá, a verseny napján durva eső, szél és hideg fogadott minket. A 180km-es bringás szakaszon sem csillapodott, nehéz volt, de egy pillanatra sem merült fel bennem, hogy nem itt kéne lennem, végig élveztem a 11 órás versenyt. Szóval ezt tényleg lehet szenvedélynek hívni.”recathlon_4.jpgA Recathlonra még mindig lehet regisztrálni bicikliket, amiket később az áruházakban tüzetesen átvizsgálnak; az új gazdára váró bringákra pedig május 31-ig csaphatnak le a szemfülesek. ITT tudsz regisztrálni és böngészni a feltöltött termékek között.

További információ:
Decathlon Magyarország

Köszönöm, hogy elolvastál! Szeretettel várlak vissza!file_c0992f9536_original_1.jpg

Ha tetszett a poszt, gyere a VoilaMode Facebook oldalára, és az Instagram-on is megtalálsz: @antalfykrisztina  

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr7316563662

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása