Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Egyelőre kevesebbet költenek gyűrűre a párok

2021. május 06. - Antalfy Krisztina

Videós konzultációt is kérhetünk gyűrűpróba helyett

Jelentős visszaesést hozott a 2020-as év az ékszergyártás területén is, legfőképpen azért, mert a korlátozások miatt rengeteg esküvőt el kellett halasztani, de a megvásárolt karikagyűrűk átlagára is jelentősen csökkent ebben az időszakban, mert az emberek bizonytalanságban voltak. Idősebb Feil Attila ékszerszakértő szerint már látszik a fény az alagút végén, és idén nyárra már megnövekedett keresletre számítanak. Mint mondta, új jelenség az iparágban, hogy egyre többen rendelik meg online a termékeket, visszatérnek az egyedi elképzelések, és a korábbi éveknél több gyémánttal díszített karikagyűrű megrendelése várható.
pexels-photo-1488312.jpeg

Tovább

A Magyar Nemzeti Múzeum folyamatosan nyitja meg kiállítóhelyeit

A Magyar Nemzeti Múzeum (MNM) országos intézményi hálózatának tagintézményei május elseje óta egymás után nyílnak meg a járványügyi szabályok betartása mellett.  A budapesti főépület, a Magyar Nemzeti Múzeum 2021. május 11-től várja az érdeklődőket az egészségügyi és a szociális szféra dolgozóinak rekreációját szolgáló kedvezményrendszerrel.
photo-1580288938342-e9153ca575f5.jpg

Tovább

Eden Hazard csatlakozik a Nissan #ElectrifyTheWorld mozgalmához

A Belgium International és a Real Madrid C.F. futballjátékosa, valamint büszke Nissan LEAF tulajdonos Eden Hazard megosztja elektromos autózással kapcsolatos tapasztalatait. Négy gyerek apjaként Eden számára családja jelentős motiváló tényező volt az EV forradalomhoz való csatlakozásában. A LEAF-et azért választotta, hogy tisztább jövőt biztosíthasson szerettei számára.
eden_hazard_4.jpg

Tovább
süti beállítások módosítása