Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

4 divatos és hasznos kiegészítő a munkádhoz

2021. május 11. - Antalfy Krisztina

Ha mindig mozgásban vagy

Ahogy nyitnak a teraszok és lassan, de biztosan megérkezik a jó idő, egyre többen kezdenek majd visszatérni régi, mindig mozgalmas életükhöz. Jönnek a meetingek, előadások, rendezvények, és sokan a kávézók teraszait, a parkokat, a vízpartot választják majd home officenak. Az LG most összegyűjtötte, mire lesz szükségünk, hogy ebben a mozgalmas időszakban is profik maradjunk.
lg_gram_1.jpg

Tovább

Neked melyik a kedvenc SEAT modelled a mozifilmekből?

A Filmművészeti és Filmtudományi Akadémia díjai évről évre egy színpompás hollywoodi estén világszerte nagy izgalomban tartják a mozi szerelmeseit. Most a COVID-19 világjárvány miatt elhalasztott Oscar-gála idei megrendezése kapcsán itt az ideje, hogy bemutatkozzanak filmsztárok fáradhatatlan kísérői - az autók.
unnamed-56.jpg

Tovább

A visszaszámlálás elindult: JOY-napok 2021

A három sztáranyuka közös reklámfilmet forgatott

Három fiatal sztáranyuka, Aryee Claudia Dedei-Tücsi, Debreczeni Dóri és Kovács-Nyári Dia közös produkcióban kapott szerepet: egy reklám szpotban álltak kamera elé. A forgatás szüneteiben a beszélgetés gyorsan a gyerekekre terelődött.
tucsi-forgatas.jpg

Tovább

Új Tipo City Sport, tele dinamizmussal és technológiával

Már rendelhető a merész formavilágú, kategóriaelső biztonsági és szórakoztató rendszereket kínáló, nagyteljesítményű, környezetbarát motorokkal felszerelt, dinamizmussal és technológiával teli új Tipo City Sport. A modell ideális megoldás azon fiatal, dinamikus ügyfelek számára, akik határozottan karakteres, sportos hangulatú, innovatív technológiai tartalmú járművet keresnek.02_tipo_city_sports.jpg

Tovább
süti beállítások módosítása