Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Magyarországra is megérkezett a DS 7 CROSSBACK LOUVRE

2021. május 03. - Antalfy Krisztina

Az egykori királyi rezidencia, a Louvre-palota immár nyolc évszázada része a francia történelemnek. A Louvre – amely egyetemes művészeti múzemumként 1793-ban nyitotta meg kapuit a nagyközönség előtt –, mintegy kilenc évezredet és öt kontinenst felölelő, a világ legszebbjei közé tartozó gyűjteményt mutat be. A páratlan gyűjtemény nyolc részlegen elosztva, több mint 35 000 általánosan csodált alkotásból áll, mint például a Monna Lisa, a Szamothrakéi Niké Szárnyas győzelem vagy a Milói Vénusz.ds_louvre.jpg

Tovább

Újra együtt forgat Penélope Cruz és Almodóvar

47 évesen is bombaformában

Az Oscar-díjas színésznő közel az ötvenhez is elképesztő formában van, alakját sok fiatal lány megirigyelné. Penélope Cruz ezúttal kissé megváltozott külsővel, tőle szokatlan, új frizurával állt modellt a spanyol Instyle magazin legújabb számához. 

penelope-cruz-instyle-spain-cover-photoshoot01.jpg

Tovább

Nissan fotóverseny egyenesen Franciaországból

A Nissan JUKE 10. születésnapját ünnepelve, a márka szabad kezet adott tíz fényképésznek. A cél, olyan szemet gyönyörködtető fotósorozat készítése volt, mely bemutatja a JUKE egyedi kinézetét, ami továbbra is az elsődleges szempont a vásárlói döntés meghozatalakor.
nissan_juke_culinaire_albin_durand_2-source.jpg

Tovább
süti beállítások módosítása