Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Színtiszta sportosság és progresszív luxus

2021. május 10. - Antalfy Krisztina

Számos piacon már elérhető az Audi e-tron GT

Olyan Audi, mint semmi más: május 3-tól az e-tron GT már Európa-szerte kapható a márkakereskedésekben. A tisztán elektromos hajtásrendszerű Gran Turismo két modellváltozatban jelenik meg a kínálatban, mindkét esetben összkerékhajtással. Az Audi e-tron GT quattro (elektromosenergia-fogyasztás, kombinált (kWh/100 km)*: 19,6 - 18,8 (NEDC); szén-dioxid-kibocsátás, kombinált (g/km)*: 0) kivitel hazai alapára 38 449 250 forint, míg az RS e-tron GT (elektromosenergia-fogyasztás, kombinált (kWh/100 km)*: 20,2 - 19,3 (NEDC); szén-dioxid-kibocsátás, kombinált (g/km)*: 0) 53 249 830 forinttól vásárolható meg.
startpromoimg.jpg

Tovább

Megérkezett: Szörnyella x MAC limitált kollekció

Szörnyella De Frász, a nevétől még a hideg is ráz...

Igazi antihősnő, mégpedig a hírhedten merész fajtából, aki egyformán egyedülállóan teljesít gonoszkodó attitűd és elképesztő stílus fronton. Ördögien divatos. Egy olyan kultúr-ikon, aki képes ellenkultúra berkekben is releváns lenni. Hiteles. Utánozhatatlan. Megbánást morzsákban sem mutató. Ki másról, mint Szörnyelláról beszélnénk, akinek karakterét az Oscar®-díjas Emma Stone alakítja a Disney vadonatúj élőszereplős filmjében, a 2021. május 27-én megjelenő Szörnyellában (12E).image003_4.jpg

Tovább

Alkoss közösen a legnagyobb művészekkel

Május 14-ig várja Rúzsa Magdi, Mautner Zsófi és Tomcsányi Dóri az alkotásokat!

Egy jó túrókrémes piskóta, egy stílusos szettben elfogyasztva, miközben kellemes zenét hallgatsz? Megenni, viselni és meghallgatni is jó ezeket, de csinálni még jobb! Még van egy pici időd, hogy te is becsatlakozz és alkotóvá válj, akár gasztro, akár divat, akár zenei fronton! „A fúzió ereje” kezdeményezés híres művészeket kért fel arra, hogy rukkoljanak elő olyan félkész alkotásokkal, melyek befejezését a közönségre bízzák – a FUZETEA jegesteák és a bennük rejlő tea és a különféle gyümölcsök fúziós erejét segítségül hívva. Május 14-ig várja Rúzsa Magdi, Mautner Zsófi és Tomcsányi Dóri, hogy ötleteddel teljessé tedd az ő alkotásukat, és végül közösen elkészítsétek azokat!
freetofuze_ruzsamagdi.jpg

Tovább

Így száll mobilodra az Év madara

100%-ban környezetbarát mobiltok a Telenornál

Május 10., a madarak és fák napja alkalmából a Telenor, a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület, valamint a Cellect együttműködésében limitált szériás, 100%-ban lebomló, növényi alapú mobiltelefon tokok készültek. Az Év madarát, a cigánycsukot ábrázoló kollekciót Czikkely Panni formatervező művész álmodta meg. Minden eladott tok árából 500 forint az egyesület „Év madara” programját támogatja.

unnamed_102.jpg

Tovább
süti beállítások módosítása