Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Így viseld csinosan a CITROMOKAT!

2021. május 19. - Antalfy Krisztina

Tuti összeállítások, melyektől kedvet kapsz a limonádéhoz...

A nyár közeledtével egyszerűen képtelen vagyok ellenállni a tengerpartot idéző ruháknak, az élénk, vibráló színeknek, az életigenlő daraboknak és a lehengerlő kiegészítőknek! Imádom a nyarat - a vele járó forró nappalokat, a fülledt éjszakákat, a víz parti sétákat és persze a szabadságot -, hisz ilyenkor egyszeűen nincs tiltólistás fazon. Így most, hogy itt a jó idő, megnyíltak a teraszok, végre mi is kibújhatunk hálószobánk árnyékából, és újra kedvünkre divatozhatunk. A kérdés már csak az, hogy a hosszú bezártsák után mégis miben mutassuk meg magunkat?birthday_present_tips_collage_4.jpg

Tovább

Leander Kills lett a Ford új márkanagykövete

Minden zenekar legjobb barátja a turnébusza. Egy jó öreg Transit sok együttes választása és hű társa a hosszú utakon megbízhatóan és fáradhatatlanul szállítva kiszolgálva a zenekarok minden igényét a koncertkörutak során. A Ford az európai és hazai haszongépjármű piac legnagyobb szereplőjeként régóta elkötelezett a könnyűzene támogatása mellett. Az Egyesült Királyságban nagy sikerrel futott Bands in Transit Project* mintájára, azt tovább gondolva, és a jelen körülményekre adaptálva a Ford Magyarország 2021. tavaszán meghirdeti saját Band in Transit 2021 projektjét.

Tovább

Íme a női-férfi esélyegyenlőség elérésének újabb mérföldköve

A P&G bejelentette hosszútávú együttműködését az Archewell Foundationnel

A Procter&Gamble a napokban több évre szóló együttműködést jelentett be Harry herceg és Meghan hercegné alapítványával, az Archewell Foundationnel, hogy közös értékeiket összefogva előmozdítsák a nemek közti egyenlőség, valamint az együttérzőbb, befogadóbb közösségek és online terek létrejöttét.
pg_archewell_foundation_kv.jpg

Tovább

Légy részese Palócföld mesés, élményteli túráinak!

Ez a te utad lesz! Bringára fel!

Szeretnéd megismerni az  igazán érintetlen természetet? Szeretsz túrázni, kíváncsi vagy a palóc kultúrára, vágysz a hagyományos ízekre? Akkor indulj el és túrázz velünk a Palócföldön! A Palóc Út Egyesület pályázatot hirdet túrakerékpár és e-bike kölcsönző rendszer névadására.hrusov.jpg

Tovább

Sok fiatal megszenvedi az iskolanyitást

Bár a nyitás elkezdődött, a gyermekpszichiátrián csak most lobban be a második hullám. Beilleszkedési problémákkal küzdő gyerekek tömegei számára áldásos volt az otthonlét, azonban a visszatérés újabb pszichés terhet helyez rájuk. Számukra most kezdődik a nehéz időszak. Ugyanakkor a Vadaskert Gyermek- és Ifjúságpszichiátriai Kórház adatai szerint a bezártság is komoly nyomokat hagyott a fiatalokban: a járvány alatt megduplázódott azon serdülők száma, akiket foglalkoztatott az öngyilkosság gondolata. A reménytelenség, motiválatlanság és a szorongás általános érzéssé vált.
gyerekek_pandemia_hatasok_1.jpg

Tovább
süti beállítások módosítása