Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

TáncPark - Teraszt nyit a táncművészet!

2021. június 15. - Antalfy Krisztina

Újra TáncPark: táncelőadások és interaktív programok a parkban

Júliusban még javában tart majd az évad a Nemzeti Táncszínházban. Az elmúlt évek sikerprogramja 2021-ben sem marad el: újra könnyed nyári élményt ígér a magyar táncművészet otthona az aktív kulturális tartalomra vágyó közönségnek. Újra július, újra TáncPark: az országos trendhez igazodva teraszt nyit a táncművészet is.tancpark_image.jpg

Tovább

Először szerepel sztómaheges nő hazai divatmagazin címlapján

Testünk elfogadásáért kampányol az InStyle

Négy gyönyörű nő mutatja meg magát fürdőruhában az InStyle nyári kiadásának címlapján és hasábjain, ezzel is bátorítva mindenkit, hogy fogadja el a testét - legyen az nagyon vékony vagy éppen teltebb, esetleg műtéti heges - pont így, ahogy van.  A magazin B. Nagy Réka és Sena Dagadu énekesnővel, Bányainé Nagy Judit influenszerrel és Rohonczi Fanni aktivistával, egykori sztómással ünnepli a test szépségét és változatosságát, és indítja útjára az #ígyvagyokjól kampányt. Ez az első eset a hazai médiatörténelemben, hogy egy divatmagazin egy egykori sztómás, sztómaheges nőt mutat be a címlapján.
instyle_bodypositive15609_optimized.jpg

Tovább

Amerikában már bemutatkozott az új Toyota Land Cruiser 300

Az Egyesült Államokban különleges modellel ünnepli a Toyota terepjárólegenda 70 éves évfordulóját, amit mi csak távolról csodálhatunk majd, a modellváltozat ugyanis az Európai Unióban nem lesz elérhető. Szomorkodásra azonban nincs okunk, hiszen Európában éppen tavaly év végén debütált a Land Cruiser új, modellfrissített változata. 1951-es színre lépése óta a vásárlók biztonságos és megbízható járműként tekintenek a Land Cruiserre, ami hűen jelképezi a Toyota értékeit. Eddig összesen mintegy 10,4 millió darab kelt el az autóból, vagyis évente több mint 300.000 Land Cruiser talált gazdára a világ 170 országában és régiójában.vadonatuj_toyota_land_cruiser_1.jpg

Tovább

Kalandra hív a Balaton új gyöngyszeme

Lebegő wellness részleg nyílt Közép-Európa első luxus resortjában

Igazi programkavalkáddal várja a nyaralni vágyókat a magyar tenger új gyöngyszeme, Zalacsány és környéke. Az egyre felkapottabb turisztikai régió gasztronómiai kínálata a kézműves sajtoktól a különleges kolbászokig határtalan, a borok kedvelői is megtalálják itt a számításukat, de az ország legmodernebb hőlégballonján 1500 méter magasból csodálhatjuk meg a Balatont is. Közép-Európa első luxus resortjában, a Zala Springs Golf Resortban már megnyílt a wellness részleg is, a kültéri melegvizes termálmedence és a szabadtéri jakuzzi egész évben gőzölgő termálvízzel várja a vendégeket. A komplexum területén egy világszínvonalú golfpályán is ütögethetünk és luxus apartmanokban pihenhetünk szállodai szolgáltatásokkal.
zala_springs_wellness_2.jpg

Tovább

Óriás falfestménnyel a méhlegelőkért

Óriási festmény készült az elmúlt hetekben a szegedi Vág utcai fűtőmű falára. A különleges alkotás a VÁROSMETAMORFÓZIS természetvédelmi street art program "Beporzó Hadművelet" kezdeményezése keretében készült el a Mondolo Egyesület, a Syngenta Magyarország és a Szegedi Távfűtő Kft. együttműködése révén. A projektben városszerte 10 helyszínen létesült vadvirágos méhlegelő és 5 helyszínre került méhecskehotel a beporzók és a városi biodiverzitás népszerűsítése érdekében.
orias_falfestmeny.jpg

Tovább
süti beállítások módosítása