Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

10 remek ötlet, amivel pillanatok alatt feldobhatod az otthonod

2021. június 08. - Antalfy Krisztina

Kis terek, nagy megoldások

Te emlékszel még a ’80-as évek féle szoba belsőkre, a színes dekorációkra, a virágos mintákra és a falakon azokra a hatalmas fali poszterekre, melyek szinte betöltötték az egész teret és leggyakrabban az őszi erdőt, egy pálmafás trópusi tengerpartot vagy az Alpok havas csúcsait ábrázolták? Na ezeket most gyorsan felejtsd el! Ugyanis itt van nekünk mára a Poster Store poszter webáruház, amelynek széles kínálatában biztos megtalálod azt a tökéletes darabot, amivel könnyedén megszépítheted otthonod, és még a legszürkébb sarkot is élettelivé varázsolhatod.
PosterStore.jpg

Tovább

A Ford Amerikában mutatta be az új hibrid Ford Mavericket

A Ford kínálatában megjelent egy újfajta pickup, ami kompakt, de erős, hihetetlenül üzemanyag-takarékos, és tele van intelligens technológiákkal és ötletes megoldásokkal. A vadonatúj Ford Maverick azok számára készült, akik eddig nem is tudták, hogy igazából egy pickupra vágynak.
ford-maverick-family_hybrid-2l_ecoboost-awd_lariat_01.jpg

Tovább

Interjú: Guba Rózsával, babakészítő, népi iparművésszel

"Akkoriban vettem egy kisbicskát, és a mai napig azzal faragok..."

Az antik babák számomra mindig is a legszebb régiségeket jelentették, a letűnt idők örökségeit, amelyekre a gyűjtők leginkább egy pazar korszak emlékeiként tekintenek. Ezek a babák sokkal szebbek, és könnyebben gyűjhetőek, mint az antik bútorok vagy a porlepte festmények, ráadásul rajtuk keresztül azonnali belépőt nyerhetünk a divat történetének legizgalmasabb korszakaiba. Ha te is értékeled még a múltat, akkor feltétlenül meg kell ismerd Guba Rózsát, akinek a babái ezúttal egy mesés, reneszánsz kastélykörnyezetbe költöztek.feher_barna_altalanos_apa_apu_megbecsules_instagram_poszt_2.jpg

Tovább

Így választanak luxusingatlanokat a magyarok

Új trendeket hozott a koronavírus-járvány

Az elhelyezkedés a legfontosabb szempont a luxuslakások piacán, a tehetős vásárlók már célzottan, csak a számukra legideálisabb területeken keresnek drágább ingatlanokat. Gadanecz Zoltán, a GDN Ingatlanhálózat alapító-tulajdonosa arról beszélt, a kiválasztásnál az is szerepet játszik, hogy milyen szinten alakítható át adott esetben a ház, növelhető-e igény szerint a fürdőszobák száma, van-e benne szauna vagy jakuzzi. A szakértő azt is elmondta, mivel az alsóbb kategóriájú ingatlanok árai is emelkednek, ez a felső kategória árait is tolja felfelé.
photo-1526055577108-80193f001dde.jpg

Tovább

Friss, nyári olvasnivalók a hűsítő italod mellé

A General Press Könyvkiadó júniusi újdonságai

Izgalmas és romantikus könyvújdonságokkat érkezett 2021 nyara. A jó idő elhozta számunkra a kikapcsolódáshoz szükséges izgalmas olvasnivalókat, amiket idén is kár lenne kihagyni. Az alábbiakban most a General Press Könyvkiadó legérdekesebb darabjait válogattam össze számodra.pexels-photo-357275.jpeg

Tovább

Beach body helyett válaszd a beach face-t!

Gyönyörű arcbőr nyáron? Mutatom, mit TEGYÉL és mit NE!

A strandszezon még sosem volt ennyire közel, nemsokára tavak és medencék partján élvezzük a csodás nyarat! Ezzel párhuzamosan jön viszont a kínzó kérdés, mi lesz a beach body-val? Elértük, amiért annyira aggódtunk? Ahelyett, hogy alakunk miatt aggódnánk, időt és pénztárcát nem kímélve fektetnénk újabb és újabb diétákba, érdemes megfontolni a svéd FOREO tanácsát: a hibátlan nyári megjelenéshez elég a tiszta arcbőr! Fordítsuk időnket és energiáinkat a beach face, vagyis a strandrakész arcbőr eléréshez, hogy magabiztosan érezzük magunkat a legforróbb napokon is!
photo-1530377995122-4484c3886b33.jpg

Tovább
süti beállítások módosítása