Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Christian Louboutin különleges szövetségre lépett barátaival

2021. június 22. - Antalfy Krisztina

Luxus cipőkkel a rassziszmus ellen

Christian Louboutin, a luxuscipők tervezője különleges együttműködést jelentett be: új kapszulakollekciójában Idris Elba, a Golden Globe-díjas angol színész és felesége is közreműködtek. A Walk a Mile in My Shoes - vagyi „Sétálj egy mérföldet a cipőmben” - kollekció nem születhetett volna meg az Idris házaspár és Christian Louboutin őszinte barátsága nélkül, akik nemcsak szeretik, de kölcsönösen tisztelik és elismerik egymást.
courtesy-of-christian-louboutin-by-misan-harriman-idris-elba-christian-louboutin-and-sabrina-elba-gg56j3nr-2021-06-16.jpgKép: Christian Louboutin jóvoltából Misan Harriman; Idris Elba, Sabrina Elba és Christian LouboutinŰ

Idris Elba és felesége, Sabrina tavaly már többször is nyíltan felszólalt a számos igazságtalanság, megkülönböztetés és rasszizmus ellen, idén pedig egy régi barátjuk, a világhírű francia cipőtervező, Christian Louboutin is csatlakozott hozzájuk, hogy így hárman karöltve életre keltsék a Walk a Mile in My Shoes kampányt.

Céljuk, hogy a kapszulakollekcióból befolyt pénz száz százalékban olyan amerikai, afrikai és brit nonprofit szervezetekhez kerüljön, amik három kontinensen a rendszerszintű és a faji alapú igazságtalanságok – a rendőri brutalitás –  és a rasszizmus ellen, az egyenlőségért, a szabadságért és elfogadásért dolgoznak. A három híresség bízik benne, hogy hírnevükkel és az összegyűjtött pénzzel képesek lesznek valamilyen változást elérni.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Christian Louboutin (@louboutinworld) által megosztott bejegyzés

A kapszulakollekcióban a női és férficipők mellett sportcipőket és kiegészítőket is találunk, amiken egy-egy motívum kapja a főszerepet: az egyik a pompás papagájvirág (Strelitzia reginae), ami az empátia, a remény és a szabadság növénye, míg a másik a Walk A Mile in My Shoes felirat, ami Louboutin-pirossal jelenik meg a termékeken.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Christian Louboutin (@louboutinworld) által megosztott bejegyzés

A kollekció június 16-tól már elérhető a Christian Louboutin londoni boltjában és online.

Forrás: Fashion United 
FotókChristian Louboutin

Köszönöm, hogy elolvastál! Szeretettel várlak vissza!

PosterStore.jpg

Ha tetszett a poszt, gyere a VoilaMode Facebook oldalára, és az Instagram-on is megtalálsz: @antalfykrisztina

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr2616600758

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása