Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Bekerült a cannes-i filmfesztivál hivatalos versenyprogramjába Enyedi Ildikó új filmje

2021. június 03. - Antalfy Krisztina

Ma hozták nyilvánosságra, hogy a 74. Cannes-i Filmfesztivál versenyprogramjába válogatták az Arany Medve-díjas és Oscar-jelölt Testről és lélekről rendezője, Enyedi Ildikó új filmjét, A feleségem története című alkotást. A film férfi főszereplője Gijs Naber holland színész, női főszereplője pedig a világhírű Léa Seydoux. A világ legnagyobb presztízsű, A-kategóriás filmfesztiválját idén július 6-17. között rendezik meg. A szenvedély labirintusába invitáló fordulatos, sodró tempójú film idén ősszel kerül a hazai mozikba a Mozinet forgalmazásában.
a_felesegem_tortenete_stillfoto_02_fotokredit_mozinet.jpg

Tovább

THOMAS SABO - Időtlen klasszikusokkal érkezik az új, őszi/téli kollekció

Július 8-án érkezik a THOMAS SABO, új, 2021-es őszi/téli kollekciója, s ezzel időtlen darabokkal bővül a márka portfóliója, melyek rendkívül izgalmas módon ötvözik a klasszikus és a kortárs elemeket. A kézzel készített kifinomult ékszereket filigrán vonások és részletgazdag tervezés jellemzik, emellett pedig a darabok tartósságára is kiemelt hangsúly került. Ebben a kollekcióban a 925 Sterling ezüst, a klasszikus THOMAS SABO DNS-e kerül előtérbe a fényesen csiszolt vagy feketített ékszerek esetében.
thomas_sabo_sterling_silver_aw21_model_2.jpg

Tovább

Film készült "a férfiről, aki körbejárta a világot"

200 éves a Johnnie Walker

A Johnnie Walker márka születésének 200. évfordulója éppen a pandémia idejére esett. Ez sem szegte kedvét a többszörös díjnyertes Anthony Wonke filmrendezőnek, hogy feldolgozza a világ legismertebb skót márkájának történetét, az elmúlt 200 évünkre gyakorolt hatását, mindazokat a gazdasági, társadalmi, kulturális mérföldköveket, melyeknek volt egy közös szemtanúja: a férfi, aki körbejárta a világot.nos_modellek_palackkal_low.jpg

Tovább

MÁJUSI kedvencek // tavasz

Örömteli pillanatok #5

Az új hónap új élmények és lehetőségek tárháza. Bár az elmúlt néhány hét nem volt igazán kegyes velünk, legalább is, ami az időjárást illeti, bízom benne, hogy a június kicsit már kedvesebb lesz hozzánk, és megmutatja végre, milyen is a valódi nyár, ha már a tavaszt ilyen gyorsan átugrottuk. A nyár mindig is a szabadság és a feltöltődés számomra, ilyenkor vágyódom el igazán otthonról, messze a város zajától, a hűs tengerhez. Vágyom a tengeri levegőre, a napvédő illatára, a lebarnult bőrre, érezni akarom a tengerpart forró homokját a lábaim alatt s fürdőzni szeretnék a naplemente sugaraiban. Te mire vágysz most a legjobban?baby_memories_facebook_post_6.jpg

Tovább

Közel 50 milliós adománnyal zárja a P&G 2021 első félévét

2021-ben is folytatta a Covid-19 járvány okozta helyzet enyhítése érdekében tett adományozási programját a Procter&Gamble és eddig közel 50 millió forint értékben segítette a helyi szervezetek és közösségek munkáját Magyarországon.
photo-1617817376017-3de702f0c35f.jpg

Tovább
süti beállítások módosítása