Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Most hétvégén, Goodwoodban látható először menet közben a Toyota GR86

2021. július 09. - Antalfy Krisztina

A mától vasárnapig, július 8-11 között megrendezésre kerülő 2021-es Goodwood Festival of Speed ad helyet a Toyota GR 86 dinamikus világpremierjének. Ezzel az új Toyota GR 86 a világ egyik legjobban várt sportautójaként elsőként ezen a nyáron, a Goodwood Festival of Speed aszfaltcsíkján, most hétvégén lesz látható mozgás közben.
toyota_gr86_goodwood_1.jpg

Tovább

JÚNIUSI kedvencek // nyár

Örömteli pillanatok #6

Szeretni és elfogadni Önmagunkat, talán az egyik legnehezebb dolog az életben! Gondolj csak bele, milyen egyszerű kimondani, hogy légy kedves önmagaddal, mégis mennyire nehéz megvalósítani. Sokunk számára komoly küzdelem úgy beszélni önmagunkkal, ahogy másokkal sohasem tennénk, főleg nem egy olyan emberrel, aki fontos számunkra. Valahogy mindig profi módon tudjuk gyűlölni, és nap mint nap bántó dolgokkal ostorozni magunkat. De mi lenne, ha holnaptól elindulnál végre az önszeretet útján? Végül is, lehet, hogy ez is csak döntés kérdése!baby_memories_facebook_post_7.jpg

Tovább

Itt az új Kia Sportage, a tökéletes városi SUV

A Sportage ötödik generációját már az alapoktól a tökéletes városi SUV megalkotásának céljával tervezték. Az új Sportage a Kia újító szellemiségének szimbóluma, hiszen a korábbi sorozatok sikereiben is fontos szerepet játszott a folyamatos megújulásra való képesség. A teljes Kia márka megújulásával az ötödik generáció olyan újdonságként debütál, amely magasabb szintre emeli a Kiát.
az_uj_kia_sportage_5.jpg

Tovább
süti beállítások módosítása