Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Berobbant a nyár, jöhetnek a naptejek!

2021. június 11. - Antalfy Krisztina

Ziaja napvédő termékek // TESZT

Ha nyár, akkor jókedv, szabadság, önfeledt kikapcsolódás és gyönyörű barna bőr. A forróság beköszöntével egyre többen vágyódunk a vízparti sétákra, a tenger ölelésére és a nap meleg érintésére. Ám mielőtt átadnánk magunkat a zavartalan napfürdőnek, a fürdőruhánk mellett szükségünk lesz megfelelő fényvédelemre is. Az alábbi posztban elhoztam számodra a Ziaja legújabb, napozáshoz szükséges termékeit, melyekkel garantáltan biztonságosabb lesz az idei nyaralás.
brown_beauty_makeup_skincare_photo_collage_18.jpg

Tovább

Kimozdulnál a barátnőiddel? Akkor irány a KULTIK mozi!

Két új szabadtéri mozi nyit Budapesten

A nyitást követően a mozikba is újra visszatér az élet. A még nem beoltottakak külön jó hír, hogy szép számmal nyitnak a szabadtéri mozik is a fővárosban: mostantól a KULTIK Terasz Corvin Plaza és a Köki Terasz is igazi filmklasszikusokkal és premierfilmekkel várja a kimozdulni vágyókat.
pexels-photo-4833957.jpeg

Tovább

Megérkezett a nyár egyik legkülönlegesebb kollekciója

Ismerd meg Anna Daubner és a Samsung kezdeményezésének egyedi darabjait

Az Anna Daubner és a Samsung bemutatja a divattervező legújabb nyári kollekcióját, amelyet hazai védett állatfajok és a magyar természeti értékek megóvása inspirált. Az élénk színű nyári darabokat az alkotó az elmúlt hónapokban a folyamat részletes bemutatásával, teljes egészében Galaxy S21 Ultra 5G okostelefonon tervezte, a rajongók pedig az egyedi póló megvásárlásával támogathatják a Hortobágyi Madárkórház munkáját. Az így befolyó összegen túl a Samsung további 1 millió forinttal segíti az állatvédő szervezetet.adxsamsung_2_fotos-bodnar_zsofia.jpg

Tovább

A szecesszió világnapján irány a Ráth-villa!

Bizarr fantázialények és pávatollas fejdíszek

Az Iparművészeti Múzeum szervezésében a budapesti Ráth György-villában és az Állatkertben, valamint a város számos további pontján is izgalmas programokkal várják az érdeklődőket a szecesszió világnapján, június 12-én szombaton. A programokon való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Az állatkerti programokra történő belépéshez pedig száz szerencsés jelentkező ingyenes állatkerti jegyet nyerhet, amennyiben kitölti az Art Nouveau 2 program kérdőívét (https://forms.gle/VXn9iydjExz7ky9HA). 
pexels-photo-3819817.jpeg

Tovább

10 remek ötlet, amivel pillanatok alatt feldobhatod az otthonod

Kis terek, nagy megoldások

Te emlékszel még a ’80-as évek féle szoba belsőkre, a színes dekorációkra, a virágos mintákra és a falakon azokra a hatalmas fali poszterekre, melyek szinte betöltötték az egész teret és leggyakrabban az őszi erdőt, egy pálmafás trópusi tengerpartot vagy az Alpok havas csúcsait ábrázolták? Na ezeket most gyorsan felejtsd el! Ugyanis itt van nekünk mára a Poster Store poszter webáruház, amelynek széles kínálatában biztos megtalálod azt a tökéletes darabot, amivel könnyedén megszépítheted otthonod, és még a legszürkébb sarkot is élettelivé varázsolhatod.
PosterStore.jpg

Tovább

A Ford Amerikában mutatta be az új hibrid Ford Mavericket

A Ford kínálatában megjelent egy újfajta pickup, ami kompakt, de erős, hihetetlenül üzemanyag-takarékos, és tele van intelligens technológiákkal és ötletes megoldásokkal. A vadonatúj Ford Maverick azok számára készült, akik eddig nem is tudták, hogy igazából egy pickupra vágynak.
ford-maverick-family_hybrid-2l_ecoboost-awd_lariat_01.jpg

Tovább

Interjú: Guba Rózsával, babakészítő, népi iparművésszel

"Akkoriban vettem egy kisbicskát, és a mai napig azzal faragok..."

Az antik babák számomra mindig is a legszebb régiségeket jelentették, a letűnt idők örökségeit, amelyekre a gyűjtők leginkább egy pazar korszak emlékeiként tekintenek. Ezek a babák sokkal szebbek, és könnyebben gyűjhetőek, mint az antik bútorok vagy a porlepte festmények, ráadásul rajtuk keresztül azonnali belépőt nyerhetünk a divat történetének legizgalmasabb korszakaiba. Ha te is értékeled még a múltat, akkor feltétlenül meg kell ismerd Guba Rózsát, akinek a babái ezúttal egy mesés, reneszánsz kastélykörnyezetbe költöztek.feher_barna_altalanos_apa_apu_megbecsules_instagram_poszt_2.jpg

Tovább

Így választanak luxusingatlanokat a magyarok

Új trendeket hozott a koronavírus-járvány

Az elhelyezkedés a legfontosabb szempont a luxuslakások piacán, a tehetős vásárlók már célzottan, csak a számukra legideálisabb területeken keresnek drágább ingatlanokat. Gadanecz Zoltán, a GDN Ingatlanhálózat alapító-tulajdonosa arról beszélt, a kiválasztásnál az is szerepet játszik, hogy milyen szinten alakítható át adott esetben a ház, növelhető-e igény szerint a fürdőszobák száma, van-e benne szauna vagy jakuzzi. A szakértő azt is elmondta, mivel az alsóbb kategóriájú ingatlanok árai is emelkednek, ez a felső kategória árait is tolja felfelé.
photo-1526055577108-80193f001dde.jpg

Tovább

Friss, nyári olvasnivalók a hűsítő italod mellé

A General Press Könyvkiadó júniusi újdonságai

Izgalmas és romantikus könyvújdonságokkat érkezett 2021 nyara. A jó idő elhozta számunkra a kikapcsolódáshoz szükséges izgalmas olvasnivalókat, amiket idén is kár lenne kihagyni. Az alábbiakban most a General Press Könyvkiadó legérdekesebb darabjait válogattam össze számodra.pexels-photo-357275.jpeg

Tovább
süti beállítások módosítása