Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Zoób Katié az egész tavasz a Ráth-villában!

2022. március 13. - Antalfy Krisztina
Dresszkód: Katti Zoób
A rendkívüli érdeklődésre való tekintettel az Iparművészeti Múzeum átütemezi a Ráth György-villa idei kiállítási naptárját, hogy minél többen láthassák a nagy sikerű Dresszkód: Katti Zoób című tárlatot, mely így egészen június 6-ig lesz látogatható.
szz_3730.jpg

Tovább

Ismét a DS-é a legalacsonyabb átlagos CO2-kibocsátás Európában

Európa 30 legkelendőbb autómárkáját tekintve a DS Automobiles az első helyen áll az átlagos CO2-kibocsátás tekintetében. 97,3 g/km átlagával (WLTP ciklus) a DS Automobiles referencia az energetikai átmenet terén. A DS Automobiles megszületése óta stratégiájának középpontjába helyezte az elektrifikációt. 2019-óta minden modellje elérhető elektromos, vagy plug-in hibrid hajtással. A tisztán elektromos DS 3 CROSSBACK E-TENSE és a 225-360 LE teljesítményű tölthető hibrid DS 4 E-TENSE, DS 7 CROSSBACK E-TENSE és DS 9 E-TENSE modelleknek köszönhetően minden DS modell elérhető kedvező kibocsátású változatban.
ds_7_crossback_etense.png

Tovább

Delikáteszt nyit a Magenta

A hazai divatmárkák közül ők az elsők, akik élelmiszerrel is foglalkoznak

A gasztronómia területére is betörni készül a már 20 éve ismert magyar divatmárka, a Magenta. A családi vállalkozásként működő cég eddig az igényes, divatra érzékeny nők számára volt többnyire ismert, de most a kulináris élmények kedvelőinek is tartogat meglepetést: megnyílt ugyanis a Magenta Deli webshop, és ősszel nyit Budapesten az első fizikális üzletük, a Magenta Deli & Café is.
1jnq6auu.jpeg

Tovább

Hush & Hush: Új kategória a hajápolásban

Így tehetasz meg mindent hajadért!

A szép és egészséges haj titka a rendszeres és gondos ápolás. A hajtípusnak megfelelően kiválasztott hajápolók és a megfelelő módszerek együtt csodákra képesek. Amit fontos szem előtt tartani, hogy hajunk állapotát nemcsak kívülről szépíthetjük, hanem a megfelelő vitamin- és tápanyagellátással is sokat tehetünk a szép, dús, egészséges hajért.pexels-photo-1049687.jpeg

Tovább

A General Press Könyvkiadó márciusi újdonságai

Remek olvbasnivalók tavaszra 

A valódi tavasz még kissé várat magára, ám ez ne szegje kedvünk, hogy végre a szabadban töltsük időnk legnagyobb részét. Ennek legjobb módja, ha kiülünk a legközelebbi parkba, vagy vízprata egy izgalmas köny társaságában, miközben csicseregnek a madarak és a természet újra éled körülöttünk. Az alábbiakban hoztam is Neked pár szuper könyvet, ha épp nem tudnád mit olvass idén tavasszal.
pexels-photo-8447439.jpeg

Tovább

Közel-Kelet színei keltek életre a Celeni tavaszi-nyári kollekciójában

Kovács Margit műveit hívja életre Cselényi Eszter

Kovács Margit rendkívül gazdag életműve egy igazán egyedülálló hangot képvisel kortárs kerámia művészetben. Bensőséges, emberközpontúságot sugárzó művészete ezért több szempontból is egyedi. Mitológiákból, mesékből és mondákból merítve alkotta meg szerethető figuráit.birthday_present_tips_collage_13.jpg

Tovább

Kettős győzelmet aratott a Hyundai a 2022-es Év Brit Autója szavazáson

A Hyundai új modellkínálatának felülmúlhatatlan vonzereje és változatos kompetenciája újfent szakmai elismerésben részesült, amikor a tisztán elektromos Hyundai IONIQ 5 az év legjobb családi járműve, a Hyundai i20 N pedig az év legjobb sportautója címet szerezte meg a 2022. Év Brit Autója szavazáson.hyundai-ioniq-5-0621-exterior-10.jpg

Tovább

Vajon tényleg létezik a nyelvérzék?

Nagyrészt a kitartáson múlik, elsajátítunk-e egy idegen nyelvet

“Bárcsak én is ilyen jól tudnék angolul, de nekem sajnos semmi nyelvérzékem!” - hangzik el gyakran a mondat a beszélgetésekben. De vajon mekkora szerepet játszik valójában a tehetség a nyelvtanulásban? Tényleg mindent a sokat emlegetett nyelvérzék határoz meg, vagy ez csupán egy kifogás?
pexels-photo-4050415.jpeg

Tovább

Az esztergomi étterem, ahol a fogások mellé katarzist kínálnak

Friss koncepcióval és új névvel nyitott újra a 42 Restaurant Bar

Az esztergomi Bistro42 neve mindenkinek ismerősen cseng, aki otthonosan mozog a hazai gasztro-világban. A 42 Restaurant and Bar néven újranyitott étterem megújult koncepció mentén, alapjaiban átalakított különleges enteriőrrel és nagyvilági szemlélettel várja a vendégeket, kliséktől és besorolásoktól mentesen.
slhtemta.jpeg

Tovább

A könyvkötő alkotójának újabb csodálatos meséje a szerelemről

Bridget Collins: Árulások

Bridget Collins tavaly nyáron már elvarázsolta az olvasókat: különös hangulatú meséjét, a csodálatos kivitelezésű A könyvkötő című kötetet rajongva fogadták a Kult Könyvek kedvelői. Vélhetően második kötete, az Árulások sem lesz kisebb hatással az olvasókra. A regényt bevallottan Hermann Hesse Az üveggyöngyjáték című könyve inspirálta, de érdekes módon a kötet ennek egyben kritikája is, hiszen Hessével szemben Collins szerint a legmagasabb tudás nem csak a férfiak kiváltsága.pexels-photo-4022187_1.jpeg

Tovább
süti beállítások módosítása