Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Ha farmer, akkor TEZENIS

2016. március 25. - Antalfy Krisztina

Egyszerű, intelligens, kényelmes

A farmer kötelező viselet, a Tezenis pedig még coolabbá változtatja. A fiús ingektől push-up jeggings-ekig, a kék farmer minden formában visszatér azoknak a lányoknak a ruhatárába, akik könnyedén és iróniával élik az életet, a rossz gondolatokat a hátsó zsebükbe száműzik - erős személyiség és határozottság jellemzi őket. A ’70-es évek inspirálta, magas derekú nadrágoktól a a geometrikus mintákon és a kőmosotton át, a Tezenis minden stílust fiatalon tart és aktuálissá tesz.

   fotorcreated_11.jpg

Tovább

Hatalmas partyval nyitott a Dorko

DRK BrandStore opening party

Minden márka életében egy újabb üzlet megnyitása mindig óriási mérföldkőnek számít, főleg ha ez a budapesti Champs-Élysées-en, azaz az Andrássy úton történik, világhírű divatmárákák szomszédságában. A VIP megnyitó ünnepélyes szalagátvágással indult, melyet Bocskor Bíborka, Deniz és Marge vágott el a nagyközönség előtt. Ezt követően a hely szinte megtelt kishazánk hírességeivel, előadóművészeivel, sportolóival és újságíróival.

emilchalhoub-0015996-713x476.jpg

Tovább

Sztárkavalkáddal nyitott a formabontó sportbolt

Szoknyában versenysportol Kovács Patrícia

Zártkörű megnyitón, sportimádó hírességekkel mutatkozott be a tréningruházatok úttörője, az Athletes. A rendhagyó sportbolt cross-edzésekre alkalmas elemeket is rejt, amelyen néhány ismert vendég is próbára tette magát. Az est folyamán olyan nevek is feltűntek, mint Kovács Patrícia, Varga Iza, Iszak Eszter és Dobrády Ákos, Kulcsár Edina és Fenyő Iván.

bolt-megnyito-126.jpg

Tovább

Megnyílt az első magyarországi MAX&Co.

MAX&Co. 2016 tavasz/nyár

2016. március 18-án megnyitotta első magyarországi üzletét a MAX&Co., az olasz születésű nemzetközi divatmárka. A MAX & Co. nő örökké elegáns. Komolyan veszi az öltözködést, ugyanakkor játékosság jellemzi stílusát. A sokoldalú elegánciára, gazdag szín- és anyagvilágra építve, az új MAX & Co. kollekció a legjobb megjelenést biztosítja neki és segít abban, hogy a hét minden napján jól érezze magát, legyen szó munkáról vagy játékról.

12814236_1130583370294823_9017328770586507781_n.jpg

Tovább

Hallottad már Zséda és Demjén Ferenc közös dalát?

Úgy szeretném…

Zséda gőzerővel készül legújabb nagylemezének kiadására. Bár az album megjelenésére még kicsit várniuk kell a rajongóknak, az énekesnő és Demjén Ferenc a közelmúltban mutatták be duettjüket, amely Zséda új lemezén is hamarosan hallható lesz.

zseda_es_demjen_1_1.jpg

 

Tovább

Interjú: Cséfalvay Fannyval / Divatillusztrátorral

"Minden egyes karakter egy darab belőlem...."

Imádom a divatot, mellette csak a rajzolást szeretem jobban. Pár óra kreatív foglalatosság kedvenc színes ceruzáimmal engem hihetetlenül kikapcsol, megnyugtat és feltölt. Bár a rajzolást az évek folyamán végül felváltott az írás, az illusztrációk iránt érzett szerelmem megmaradt, és talán ezért is nyűgöz le azon emberek munkája, akik egy rég elfeledett, itthon még kevésbé elterjedt műfajt űznek, és ők a divatillusztrátorok. Cséfalvay Fanny rajzai is azok közé tartoznak, melyekbe azonnal beleszerettem. Csodálatos alkotásai valódi érzéseket, hangulatokat közvetítenek. Az alábbiakban a fiatal illusztrátorral és egyben divattervezővel beszélgettem.

11698581_492505147579565_7068393314088019477_n.jpg

Tovább

Így válhatsz Te is a nyár főszereplőjévé

A Calzedonia bemutatja Kelly Rohrbach-ot

A Calzedonia Kelly Rohrbach, modellt választotta idei nyári a sportkollekciója arcául. Kelly, aki Pamela Anderson egykori szerepét játssza a Baywatch remake-jében, nem csak a parti sétányhoz, de a Calzedonia Sportkollekciójához is illő, tökéletes alakkal rendelkezik.

 fotorcreated_10.jpg

Tovább

Le az undok narancsbőrrel!

Nyírfákkal a cellulit ellen

Már az ősi kultúrákban is igazi varázsszerként tisztelték a nyírfát. A vikingek, az indiánok és az ősi sámánok egyaránt úgy vélték, hogy a nyírfa kiűzi a rosszat a testből. Na, hát mi másra is lenne szüksége a szervezetünknek, ilyenkor, a hosszú tél után? Méregtelenítsünk nyírfával!

fotorcreatedggf.jpg

Tovább
süti beállítások módosítása