Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Interjú: Forrai-Putz Tímea kalaptervezővel

2013. október 03. - Antalfy Krisztina

…a  legjobb dolog az életben, ami boldoggá tesz minket

Őszi reggeleken kedvenc kávézómba üldögélve figyelem az embereket, a város kifutóján lépkedő nőket. Bár azokban a mesés időkben éltem volna, amikor a divatvilág elfeledett darabja, a Kalap még minden nő ruhatárának elengedhetetlen kelléke volt, és nem egy bohém kiegészítő, amit ha manapság magunkra öltünk, összesúgnak a hátunk mögött… Mit nem adnék, ha ez a kifinomult darab ismét visszatérne a mindennapjainkba és viselése nem csupán az ascoti derbin lenne természetes…

Tímea Edit Forrai-Putz

 

Tovább

LENOVO IdeaTab A1000 tablet // TESZT

A hordozható kisokos

Nagy fába vágtam a fejszém… A Lenovo cégtől a napokban tesztelésre kaptam egy táblagépet. Mindig is érdekeltek a legújabb technikai kütyük, de eddig csak felszínesen foglalkoztam velük, szép forma, tetszetős dizájn és jött a szerelem első látására, na meg a kell szindróma. De ma már tudom, hogy a csajos külső messze nem elég, több is kell ahhoz, hogy elégedett legyek egy adott termékkel. Az alábbi posztban nagyító alá vettem a Lenovo IdeaTab A1000 tabletet, ami szerintem nem csupán trendi, de elég praktikus is ahhoz, hogy megkönnyítse a mindennapjainkat… legyen szó kommunikációról, vagy szórakozásról.

Lenovo teszt

Tovább

MILÁNÓ street style // 2013. ősz

A Divat csodabogarai…

Még javában zajlik a párizsi Fashion Week, de én még egy pici elidőznék Milánóban. A divat itáliai fővárosának kifutóin egy héten át lépdeltek a 2014-es tavaszi-nyári kollekciók darabjai a vékonyka modelleken. A valódi olasz stílusban természetesen idén sem kellett csalódnunk, sőt, hisz voltak olyan nagy nevek, akik még önmagukat is sikeresen túlszárnyalták. És ahogy New York, ill London utcáit is végigjártuk, úgy most itt az ideje, hogy a divathetek utolsó előtti állomásának stílusos street style főszereplőivel is megismerkedjünk.

Tovább
süti beállítások módosítása