Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

5 dolog, amit a héten…

2013. április 29. - Antalfy Krisztina

Amikor leírtam ezt a szót – hétfő – azonnal forogni kezdett a fejemben egy a nagyikám által rongyosra hallgatott bakelitlemez még pöttöm kislány koromból. Akkoriban még nem volt ennyi rádióadó és hétfőnként még véletlenül sem ülhettünk le a televízió elé, hogy alapszinten elsajátítsuk a rendőri helyszínelést az amerikai krimisorozatokból. Így maradt a poros lemezlejátszó és a Hétfő hajnalán a Bergendy együttestől. Imádott, mindig mosolygós nagymamám nemes egyszerűséggel csak hétindítónak nevezte ezt a számot és valóban… egy dal, egy jó időben, jókor elhangzott mondat valahogy mindig szebbé teszi a hét első napját…

5 dolog

Tovább

5 dolog, amit a héten…

Azt hiszem még sosem vágyódtam el annyira a tengerhez, ki a szabadba, egy csendes erdei házba, vagy csak úgy a Duna-part mellé, mint péntek délután amikor hazafelé zötykölődtem a körúton. És azt hiszem ezt most mindannyiunk nevében kijelenthetem, nagyon hosszú volt ez a tél, így a legemberibb dolog, hogy elvágyódunk a szürke hétköznapokból, kitörnénk a mindennapi, megszokottá vált rutinból. Személy szerint épp annyira szükségem van egy kis pihenésre, mint az ízetlen ételnek a jól megérdemelt sóra.   

Tovább

Dalok egy bérházból // Örömzene Budapest Bár módra

Olvass bele, és repülj a zene szárnyán!

Amikor legelőször kézbe vettem Bombera Krisztina és Vajay Zsófia ÖRÖMZENE című könyvét, még úgy gondoltam, hogy majd egyszerűen csak átlapozom, aztán egyik reggel a szokásos kávém mellett mégis beleolvastam, végül azon kaptam magam, hogy nem bírom letenni. Lekötött, és élveztem, azonnal magával ragadott a Budapest Bár hangulata és egy kis időre én is ott találtam magam a sokat megélt, Blaha mögötti kis bérházban.

Budapest Bár Örömzene

Tovább

Begördült az új Maserati Quattroporte

Ez nem csupán egy autó, ez egy valódi Életérzés

Megkezdte a Maserati luxusautók forgalmazását Magyarországon a Wallis Motor Pest Kft., ennek alkalmából én is hivatalos voltam az új Quattroporte exkluzív magyarországi bemutatójára, amely a Maserati-Wallis új bemutatótermében került sor. Az autó lélegzetelállító volt, Nő létemre egyszerűen elolvadtam tőle. A sajtótájékoztató után közelebbről is megcsodálhattam ezt az olasz káprázatot. Megérinthettem, megsimogathattam, és úgy siklottak végig az ujjaim ezen a koromfekete szépségen, mint ahogy Picasso végighúzta legtökéletesebb festményén az ecsetet. Azt hiszem ezt nevezik a luxus érintésének.  

Maserati

Tovább

5 dolog, amit a héten…

Végre elpakolhattam a vastag, kötött pulóvereimet, a bélelt csizmáimat és a vállfákon roskadozó, nehéz nagykabátjaimat. Amikor indulás előtt ott állok a gardróbom előtt, már nem a télbe belefáradt ruháim néznek vissza rám, hanem a lenge, vidám mintáktól élénk blúzok, szoknyák és a napi rutinomhoz hozzászokott színes balerina cipők. Eljött a várva várt Tavasz!  

5 dolog

Tovább

5 dolog, amit a héten…

Végre elpakolhattam a vastag, kötött pulóvereimet, a bélelt csizmáimat és a vállfákon roskadozó, nehéz nagykabátjaimat. Amikor indulás előtt ott állok a gardróbom előtt, már nem a télbe belefáradt ruháim néznek vissza rám, hanem a lenge, vidám mintáktól élénk blúzok, szoknyák és a napi rutinomhoz hozzászokott színes balerina cipők. Eljött a várva várt Tavasz!  

5 dolog

Tovább

BOLTMUSTRA // A Desigual megnyitotta első üzletét Magyarországon

A spanyolok meghódítják gardróbunkat

Bohém, vidám és mérhetetlenül színes – nagyjából így írhatnám le röviden és tömören a Desigual márkát, amely végre kishazánkra is gondolva csütörtökön megnyitotta első magyarországi üzletét Budapest egyik legforgalmasabb bevásárlóközpontjában, a WestEnd City Centerben. Az ünnepélyes eseményen a meghívott vendégek között feltűnt a hazai zenei élet három bájos egyénisége is, Palya Bea, Harcsa Veronika és Lola.

Desigual-Bp-50

Tovább

Interjú: Horváth Zsófival, az INDIVIN pimaszul fiatal divattervezőjével

Mindig örömmel mutatok be Nektek olyan divattervezőt, aki üde, izgalmas és új színeket hoz kishazánk divat palettájára. Az alábbi posztban közelebbről is megismerkedhettek az Indivin tervezőjével, Horváth Zsófival, aki 2010-ben alapította a brandet. Kollekciójának darabjai nem hiányozhatnak az egyedi és sokoldalú Nő gardróbjából.

INDIVIN

Tovább

5 dolog, amit a héten…

Már áprilist írunk és a nyári időszámítást is sikeresen átvészeltük, de a Tavasz még mindig nem akaródzik eljönni… Pedig joggal kijelenthetem, hogy a két Nyuszimnál talán senki sem várja jobban a kert virágba borulását és a friss hajtásokat az orgonafákon… hisz a színes divatmagazinok és a kábelrengeteg íze már nem az igazi számukra. De most őszintén nem kéne valami petíció félét benyújtani, vagy amolyan jól megfogalmazott fellebbezést valakinek odafentre? Mert igenis tiltakoznunk kell a számunkra eddig igen kedvezőtlen zord időjárás ellen… 

Tovább

5 dolog, amit a héten….

Már áprilist írunk és a nyári időszámítást is sikeresen átvészeltük, de a Tavasz még mindig nem akaródzik eljönni… Pedig joggal kijelenthetem, hogy a két Nyuszimnál talán senki sem várja jobban a kert virágba borulását és a friss hajtásokat az orgonafákon… hisz a színes divatmagazinok és a kábelrengeteg íze már nem az igazi számukra… De most őszintén nem kéne valami petíció félét benyújtani, vagy amolyan jól megfogalmazott fellebbezést valakinek odafentre? Mert igenis tiltakoznunk kell a számunkra eddig igen kedvezőtlen zord időjárás ellen… 

Tovább
süti beállítások módosítása