Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

5 dolog, amit a héten….

2013. február 22. - Antalfy Krisztina

Értékeljük a pillanatot!

Újra egy hólepte péntekre ébredtünk, pedig én már tegnap épp készültem elpakolni az összes hólapátoláshoz szükséges eszközeimet. Pöttöm kislány koromban minden télen úgy vártam a havazást, mint megrögzött szerencsejátékos a lottósorsolást. Mindez mára megváltozott, ha csak tehetném átaludnám ezt az undok, hideg évszakot és addig maradnék a jó meleg ágyban, amíg végül a legkitartóbb hópelyhek sem bírják már tovább a tavaszi napsütést és átteszik székhelyüket az Északi-sarkra.

5 dolog

Tovább

31 éves lettem, és?

Már korán reggel kiugrottam az ágyból, ám a megszokott, undok vekker helyett ma a barátaim sms-eire ébredtem, akik kedves üzenetekkel hozták tudomásomra, hogy bizony ismét egy évvel öregebb, vagyis inkább egy évvel érettebb lettem. A meglepetés szülinapi tortámon, épp 31 gyertya égtelenkedett. Atyaég ezt még leírni is sok, nem hogy elfújni, de azért majd megpróbálkozom vele.

Szülinapom van

Tovább

Valentin nap? És akkor Mi van?

Van élet a rózsaszín felhőn túl

Ha Valentin nap, akkor mindig jól esik egy kis extra szeretet, és nem csak szívünk választottjától, de barátainktól, a kollégáktól, az undok főnökünktől, sőt a mindig kíváncsi szomszéd nénitől is. De hidd el, nem kell rálépj a sárga kövekkel kirakott útra, hogy rátalálj a boldogságra, elég ha magad mellett tudod azt a személyt, akivel jól érzed magad és aki felszabadultan jól érzi magát melletted. Lehet ez épp a legjobb barátod lenne? De, hogy ne csak a csöpögős „Be My Valentine” ünnepről szóljon ez a nap, íme néhány szuper program MÁRA!    

Valentin nap

Tovább

Nagy tavaszi színmustra

Mond a színed, s én megmondom Ki vagy!

Eső, sár, latyak, hóesés, fogvacogtató mínuszok és a végeláthatatlan szürkeség. Ha már Te is nagyon unod a telet és alig várod, hogy végre kitavaszodjon, akkor még a nagy olvadás előtt szerezz be pár élénk színű és merész darabot, melyben garantáltan vidámabbak lesznek a hétköznapjaid. A nagy divatházak már javában készülnek a jó időre, így itt az ideje, hogy mi is átbogarásszuk szekrényünk beltartalmát, hogy a hosszúra nyúlt telet végképp kiűzzük az életünkből.

Színek tavaszra 2013.

Tovább

JANUÁR // Ezt szerettem benned!

Bármennyire is szupevumennek érzem magam olykor-olykor, az időt én sem tudom megállítani, ahogy a napot sem tudom visszatartani, hogy csupán egy kis ideig még a horizont alatt maradjon. Próbálkozni lehet vele, de sajnos nem megy. Az idő megállíthatatlanul tör előre, épp olyan, mint egy kisiklott gyorsvonat. Így esett, hogy megesett, január első reggelén rám virradt egy újabb év, mely új reményeket ébresztett bennem. Vajon milyen lesz az idei évem? Mint egy drága jó barát, akit minden pillanatban öröm lesz átölelni, vagy undok módon elhappol előlem minden jót, és kárörvendően magamra hagy a bajban? Talán jobb lesz, talán nem, majd év végén kiderül.

Hello Január!

Tovább
süti beállítások módosítása