Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Insta pillanatok az életemből // Március

2015. április 01. - Antalfy Krisztina

My month on Instagram

Amikor legutóbb egy asztalnál ültünk, még másként tekintettem rájuk. Akkoriban minden tovább tartott, a nevetések, a jó beszélgetések, a közös programok, a tavaszi séták. Mára minden megváltozott, megszűntek a nevetések, a közös élmények, ma már csak önmagunkra figyelünk. Rohanunk, dolgozunk, talán kicsit egoisták lettünk és már nem hagyunk időt a másikra.

FotorkgiuCuioureated

Tovább

Viszlát Március! Helló Április!

Március: amit igazán szerettem benne

Végre március, annyira vártam már rá. Igaz az időjárás odakint még nem ezt tükrözi, a naptár szerint akkor is beköszöntött a várva várt tavasz. Lassan véget érnek az undok, szürke hétköznapok, és lejár az unalmas csizmák, nehéz nagykabátok ideje. Szép lassan előkerülnek a szekrényből a friss hangulatot árasztó pasztellszínek, nőies öltözékek és azok az imádnivaló kiscipők.

Helló április

♥ Hosszú idő után, egy könnyű tavaszi kabátban indítani a márciust. Idén kizárólag ’oversize’-ban lehet gondolkodni, mely a rossz pletyka ellenére is nagyon nőies.

Március Oversize kabát
♥ Végre elővenni azokat a dögös tűsarkú cipőket. Persze cipőből sosem elég, így nem árt beszerezni néhány újdonsült, klasszikus darabot. A legjobb választás a testszínű körömcipő, mely minden stílushoz jól áll, így örök darabja lesz gardróbunknak.

Nude cipő
♥ Piros pöttyös esernyőt becsempészni kedvenc táskámba, hisz sosem lehet tudni, mikor lesz rá szükség. Egy minőségi táska jó befektetés egész évre, míg egy összecsukható ernyő elengedhetetlen kelléke a rohanós mindennapoknak.


♥ Hétvégén kilátogatni a bolhapiacra, semmi cél és vásárlási szándék nélkül, csak úgy kedvtelésből. Persze egy ilyen helyről sosem lehet üres kézzel hazatérni.

Bolhapiac
♥ Felemelő érzés látni, hogy vadidegen emberek munkába menet, metrón ülve olvassák azt a magazint, melyben az én cikkem is megjelentek.  Bizony, 5 írásom is megjelent a legújabb Fitt.Info magazinban, boldogság, hatalmas boldogság.

Magazin olvasás

♥ Szombat reggel sokáig ágyban lustálkodni, majd egy nagy adag amerikai palacsintát készíteni reggelire. Valami isteni a frissen lefőtt latte mellé.

Töltött palacsinta
♥ Az első hóvirág látványa a kert végében. Helló tavasz, helló jó idő!

Hóvirág
♥ Boldognak lenni, kevesebbet aggodalmaskodni, minden nap tenni valami apróságot önmagamért, és egyszerűen örülni mindannak a jónak amim van. Tégy te is ma valamit önmagadért!


…és neked milyen volt a március?

Christine
Képek: pinterest
nevtelen_3.png
Ha tetszett a poszt, gyere a
VoilaMode Facebook oldalára, és természetesen az Instagram-on is követhetsz: @voilamode13.

süti beállítások módosítása