Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Moni’s Jewelry // Ékszerbemutató gyémánttal megfűszerezve

2015. április 30. - Antalfy Krisztina

Stílus és elegancia ékszerbe öntve

Egy igazán családias hangulatú ékszerbemutatón volt szerencsém részt venni a Moni’s jóvoltából. Az üzlet egyedi bája azonnal érezhető volt, ahogy beléptem a márka budapesti exkluzív üzletébe, ahol egy kötetlen hangulatú beszélgetésre voltam hivatalos, melynek keretén belül megismerkedhettem a legújabb Monis’s gyémántokkal és drágakövekkel díszített kollekciójával, ill. élőben is megcsodálhattam a káprázatos és örök értékű gyémánt bistert.

Moni's

Tovább

Kriszta Fejes 2015 Tavasz-Nyár

Egy csodás kampány az elegancia jegyében

Fejes Kriszta saját design alapján készít kézzel prémium minőségű bőrökből táskákat, clutch-okat és pénztárcákat. Mindegyik darab egyedi és csak egy készül belőle. A 2015-ös tavaszi-nyári kampány koncepciója amolyan „francia sikk” volt: az állandóság, a minőség, a kifogástalan kivitelezés a rohanó, gyorsan változó trendek világában, mely mégis igazodik színben és fazonban az aktuális irányzatokhoz, de egy hű (és elnyűhetetlen) társává válik a Nőnek.

Kriszta Fejes

Tovább

Interjú: Csepleő Viktóriával

„Mindig, mindenhova szerettem rajzolni”

Fiatal, nagyon tehetséges és az alábbi interjúból kiderül, hogy nem túl bőbeszédű Csepleő Viki a Suck Right! márka megalapítója. A limitált darabszámban készülő egyedi ékszerek és különleges kiegészítők – bross, kulcstartó, öv – mellett egyszerűen képtelenség szó nélkül elmenni, minden darab egytől egyig kihívó, figyelemfelkeltő és lenyűgöző. De vigyázni kell velük, mert szenvedélyes gyűjtővé teszi az ember lányát.

Csepleő Viktória

Csepleő Viktória

Tovább

SENTIMENTS Couture “Sous Marin” divatbemutatón jártam

Irány a tenger mélye, kagylók, gyöngyök és hableányok közé!

Már nagyon régóta óriási rajongója vagyok Jóó Beatrix divattervezőnek, így gondolkodás nélkül igent mondtam a Sentiments haute couture divatháznak, amikor meghívást kaptam a Sous Marin kollekciójának bemutatójára. A nagyszabású rendezvényt Budapest újonnan nyílt luxus-szállodájában, a Prestige Hotelben tartották, a legragyogóbb pompa és csillogás közepette.  

Sentiments Couture

Tovább

5 dolog, amit a héten…

Ülünk az asztalnál, mindannyian nagyon különbözőek vagyunk, különböző gondolatokkal, vágyakkal és mögöttünk álló múlttal, mégis megértjük egymást, nagyokat nevetünk a vicceken, néha együtt, néha egymáson. Majd egy pillanatra megállunk, néha tiszta, örömteli emlékek törnek fel bennünk, máskor szövevényes, kusza, arcpirító gondolataink támadnak, melyeket néha kimondani, sőt körülírni is nehéz lenne. De talán épp ettől vagyunk emberek.

5 dolog, amit a héten

Tovább

Megnyílt az első magyarországi KAZAR

Ide minden cipőimádó!

Egy újabb csodás kis ékszerdobozzal bővült az Allee bevásárlóközpont, legalább is, ami a gyönyörű cipőket és az elegáns táskákat illeti. A múlt héten legnagyobb örömömre én is hivatalos voltam a KAZAR legelső üzletének megnyitójára. A minőségi lábbelik, táskák és kiegészítők márkája egyenesen Lengyelországból érkezett el kishazánkba. Elnézve a csodás kínálatot, biztos vagyok benne, hogy a Kazar hamar belopja magát a magyar nők szívébe és persze szekrényébe.

Megnyílt az első magyarországi KAZAR

Tovább

TESZT // Philips Lumea a gyengéd szőrtelenítő

Otthonunkban a legbársonyosabb simaság

Sziasztok! Az elmúlt hét elég kemény volt számomra, mert rendesen levett a lábamról a tavaszi influenza, de már sokkal jobban vagyok, és így újult erővel vághattam bele a Philips márka újdonságainak tesztelésébe. Első körben egy csúcs szuper szőrtelenítő készüléket hoztam el nektek, ami első ránézésre picit futurisztikusnak tűnhet, de hihetetlenül praktikus és amellett, hogy kényelmes, fájdalommentes, még a kozmetikusnál töltött hosszú perceket is képes lerövidíteni, időt és persze nem kevés pénzt spórolva ezzel nekünk. Viszlát fájdalom, helló Philips Lumea!

Philips Lumea

Tovább

TESZT // Philips Moisture Protect hajegyenesítő

Így simíthatjuk el végleg a rakoncátlan tincseket

Az előző posztban már beszámoltam nektek a Philips Lumea szőrtelenítőről , az alábbiakban pedig egy csúcstechnológiás hajformázó termékkel érkeztem. Aki ismer tudja, hogy szinte fanatikusan rajongok a hajvasalókért, főleg ha az egy olyan tuti termék, ami nem csak tökéletesen formáz, de védi is haj állapotát a töredezettségtől. A Philips Moisture Protect küldetése épp abban rejlik, hogy természetes és egészséges kinézetet kölcsönöz megformázott hajunknak.

Philips Moisture Protect

Tovább

Három erős nő az amerikai Glamour címlapján

Figyelemfelkeltő kampányba fogtak a lányok

Sarah Jessica Parker, Michelle Obama és Kerry Washington ütős triója kapta a főszerepet az amerikai Glamour májusi címlapján. Véleményem szerint mindhárom hölgy nagyon erőteljes személyiség, így nem véletlen, hogy a neves divatmagazin a First Lady mellé épp ezt a két színésznőt választotta.

Glamour

Tovább

Insta pillanatok az életemből // Március

My month on Instagram

Amikor legutóbb egy asztalnál ültünk, még másként tekintettem rájuk. Akkoriban minden tovább tartott, a nevetések, a jó beszélgetések, a közös programok, a tavaszi séták. Mára minden megváltozott, megszűntek a nevetések, a közös élmények, ma már csak önmagunkra figyelünk. Rohanunk, dolgozunk, talán kicsit egoisták lettünk és már nem hagyunk időt a másikra.

FotorkgiuCuioureated

Tovább
süti beállítások módosítása