Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

5 tuti tipp, ha utolér az influenza

2016. február 17. - Antalfy Krisztina

Gyógyszerek nélkül is hatékonyan

Ébredés, készülődés, rohanva elkortyolva a reggeli kávét, még pár falat, majd indulás. Szinte minden nap ugyanúgy kezdődött, egészen addig, amíg egyik reggel fájdalmas torokfájásra nem ébredtem. Nagyon kellemetlen érzés volt, de nem akartam azonnal a patikába rohanni. Inkább előkerestem nagyikám régi gyógynövényes receptjeit, mert jobban bízok a természet erejében, mint a hiper-szuper gyógyszerekben.

Verbena

Tovább

Ismerd meg Lukéj Gabi tavaszi/nyári kollekcióját!

A nőies nők ruhatára

Van az a ruha, ami kiérdemli a figyelmet, kiemelt szeretetünket, hogy ne a gardrób mélyén ücsörögjön a többi hétköznapi darabbal együtt, várva a kellő pillanatot, amikor végre eszünkbe jut felvenni. Szerintem mindannyiunk életében van az a bizonyos ruha, ami annyira tökéletes, hogy mi magunk is gyönyörűnek érezzük benne magunkat és, amiben a férfiak tekintete csak ránk tapad. Lukéj Gabi my fashion ruhái pedig épp ilyenek, amikben nem csupán kényelmesen, de magabiztosan is érezhetjük magunkat.

Lukéj Gabi tavasz / nyár

Tovább

M∙A∙C Brows are it kollekció

Formázd tökéletesre a szemöldököd!

Az arc egyik éke a tökéletesen megformázott szemöldök. Egy smink sem mutat igazán szépen, ha a szemöldök íve és színe nincs jól kialakítva. Én eddig, amennyiben nem jutottam el a kozmetikusomhoz, általában barna szemhéjpúderrel és szemceruzával húztam ki a szemöldökömet, kisebb-nagyobb sikerrel. Így azonnal felcsillant a szemem, amikor megtudtam, hogy a MAC egy teljes körű palettát kínál márciustól az otthoni szemöldök megformázásához.

img_1446.JPG

Tovább
süti beállítások módosítása