Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

5 dolog, amit a héten…

2016. május 20. - Antalfy Krisztina

Értékeljük a pillanatot!

Csak ülök az ágyam végén, smink nélkül, kócosan, épp ahogy sikerült kikecmeregni a paplan alól. Ez az otthonom, mégis néha idegennek érzem magam benne. Azt mondják vihar nélkül nincs napsütés, hogy mindenki meg kell tapasztalja a rosszat, hogy értékelje a jót. De mi van akkor, ha már a vihar megtépázott mindent, és a következő hurrikánig időm sem volt tataroztatni? Tudom, nincs megállás, hisz az élet így is úgy is megy tovább, mi pedig meg kell látnunk a csodát az élet legapróbb pillanataiban is.

fotorcreatedbjk.jpg

Tovább

Divattal a gyermekéhezés ellen

AMNESIA x Nurture the World

A gyermekéhezés kérdése Magyarországon aktuálisabb, mint valaha. 2014-ben az unió statisztikai szervezete, az Eurostat kimutatta: a magyarországi 2013-as szegénységi adatok sokkal rosszabbak a visegrádi országokéinál, és immár Bulgária és Románia felé közelítenek. Különösen súlyos a gyermekek helyzete, a Tárki kimutatása szerint Magyarországon mintegy ötvenezer tartósan éhező és négyszer annyi kríziséhező a gyermek él.

amnsxntw_3.jpg

Tovább

Rád is várnak nyár legjobb kulturális programjai

Eszterházi Vigasságok

A Nyugat-Magyarországon található Eszterháza, vagy mai nevén Fertőd ad otthont immár négy esztendeje egy nemzetközi jelentőségű zenei fesztiválnak. A régió színes kulturális kínálata, valamint a tavasztól késő őszig tartó Eszterházi Vigasságok eredményezi, hogy Eszterháza és a hozzá szorosan kapcsolódó, magyar Versailles-nek is nevezett fertődi kastély a korábbinál jobban megkülönböztetett, egyedi karakterrel bíró turisztikai és művészeti attrakcióvá vált.

eszterhaza-5293.jpg

Tovább

Ilyen, amikor egy ünnepnek közösségformáló szerepe van

Hagyományteremtő pünkösdi rendezvény a Tabánban

2016. május 16-án Pünkösdi Királyság címmel egész napos családi napot rendezett a BVA Budapest Városarculati Nonprofit Kft. és a Fonó Budai Zeneház. Pünkösd hétfőn egész napos, ingyenes családi és gyermekprogramok várták az érdeklődőket a Tabán Parkban, a Mesemúzeumban és a Meseműhelyben. Koncertek, tánc- és bábelőadások, májusfaállítás, kézműves foglalkozások, pünkösdi király- és királynéválasztás, Fölszállott a páva Gála, családi társasjáték, és megannyi családos aktivitás szórakoztatta a napos időben kilátogatókat.

2016_05_16_158.jpg

Tovább

Zséda: "Rajtunk múlik, hogy mit hozunk ki a tehetségünkből."

A többszörös Fonogram, eMeRton és Artisjus-díjas énekesnő, valamint mentoráltja, a tehetséges jazz zongorista és zeneszerző Balogh Tamás a Nemzeti Tehetség Program hivatalos dalával nyitották meg a Tehetség Fórum 2016 programsorozatának záró rendezvényét Nyíregyházán.

3.jpg

Tovább

Sikeresen zárt a hétvégi II. Womanity Fesztivál!

Nőkről, de nem csak Nőknek!

Sikeresen zárult a hétvégén (2016. május 15-én) megrendezésre kerülő II. Womanity Fesztivál, melyet a Millenáris Park B épületében tartottak. Még a hűvös időjárás sem vette el a közel 1300 látogató kedvét attól, hogy kilátogassanak erre a nőknek szóló fesztiválra. A fesztiválon megjelent - többségében női és családi márkák - interaktív élménystandokkal, díjmentes tesztelési lehetőségekkel és kedvezményekkel vártak mindenkit.

13232868_1695293060724783_2688537953083712138_n.jpg

Tovább

Sport és jótékonyság: jön a Diplomata Lovaspóló Kupa

Az elegancia, a hagyomány és a természet szerelmeseinek

2016. május 29-e nem csak a Magyar Polo Club eseménynaptárában lesz fontos dátum: a patinás múltra visszatekintő magyarországi lovaspóló hagyomány ápolása ezen a napon ismét jelentős állomásához érkezik. A hazánkban a 19. század végén Gróf Andrássy Géza által meghonosított, ősi eredetű, ázsiai lovasjáték sportszerűség tekintetében ugyan megköveteli az úriemberi viselkedést, de közel sem csupán a nemesek szórakozása - valójában nem a kiválasztottság, sokkal inkább egy dicsőséges tradíció és a természet iránti szenvedély hirdetője.

kep.jpg

Tovább
süti beállítások módosítása