Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Lukéj Gabi my Fashion 2016 nyár

2016. július 02. - Antalfy Krisztina

A nőies nyár kedvencei

A színek életünk során igen nagy jelentőséggel bírnak, befolyásolják a külsőnket, kiemelik szépségünket, vagy épp elrejtik azokat a bizonyos nemkívánatos kis részleteket, de hatással vannak a hangulatunkra, érzelmeinkre is. Minden öltözködéssel, ruhaválasztással megváltoztathatjuk az aznapi kedélyállapotunkat, feltöltődhetünk energiával, és meghódíthatjuk az egész világot. Az alábbi posztban bemutatom neked Lukéj Gabi nyári kreációit színek szerint csoportosítva. A kínálat adott, a választás a kezedben van, mely döntéssel a lehető legjobbat hozhatod ki magadból.

fotorcreatedkkk_2.jpg

Tovább

5 dolog, amit a héten…

Értékeljük a pillanatot! 

Amikor megkérdezik a koromat, gondolkodás nélkül rávágom, aztán hirtelen ledöbbenek, hogy már ennyi idős vagyok. Te jó ég, öregszek! Nemrég még a Spice Girls számaira buliztam a szintén 15 éves barátnőimmel, kedvenc dalaimat okostelefon helyett walkmanen hallgattam, a Backstreet Boys posztereim alatt fekve néha megetettem imádott Tamagotchimat, és szinte elolvadtam a boldogságtól, amikor végre megvettem életem első magastalpú cipőjét. Ma sem értem miért jött divatba ez a szörnyűség, mit ettem rajta akkoriban és, hogy telhetett el hirtelen 19 év? Én felnőttem, a borzalmas lábbeli kiment a divatból, az akkori barátok pedig eltűntek az életemből, de az idő már csak ilyen, nem áll meg, nem vár meg, mi pedig ha felvesszük vele a ritmust, még előnyünkre is változhatunk, végül is Victoria Beckham számára is jót tett az évek elmúlása...

fotorcreatedrr.jpg

Tovább

A hónap 5 kedvence // 2016. június

Még épp, hogy csak felhúztam a fürdőruhámat és szereztem egy kis barnaságot a Balaton partján, máris véget ért a június. Egyszerűen hihetetlen, hogy repül az idő. Most, hogy így elrohant a nyár első hónapja, gyorsan behűtöttem a málnás limonádémat, jégre tettem a reggeli kávémat és gyorsan összeírtam az elmúlt egy hónap legnagyobb kedvenceim listáját.

photocatgfd.jpg

Tovább
süti beállítások módosítása