Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Hódíts krómhatású körmökkel!

2017. május 07. - Antalfy Krisztina

Káprázatos új trend!

A legújabb, legizgalmasabb körömtrendek közt előkelő helyet foglal el a króm körömdíszítés! A fémes csillogás, a ragyogó tükörfény most futurisztikus, álomszép manikűr formájában jelenik meg.  Az IsaDora Chrome Nails kollekcióban minden megtalálható, ami az új szupertrendnek megfelelő manikűr elkészítéséhez szükséges. A Chrome Nail Powder pigmentpor, a Wonder Nail lakkok és a The Fixing Top Coat fedőlakk használatával percek alatt elkészül a tükörfényes manikűr!

banner_start_medium_chromenails_664x583_model-664x583.jpg

Tovább

RENAULT: A tűzpiros Dáma útra kelt

Kadjar 1.5 Dci EDC Night & Day // Női szemmel

Minden ember életében eljön egy olyan pillanat, amitől tart egy picit. Ez a pillanat a jelen tesztautónk átvételekor érkezett el. Automata váltós volt a tesztautó. Úristen, hőköltem hátra izgatottan. Én soha életemben nem vezettem még ilyen autót. Fel is tettem magamnak a kérdést rögtön, hogy hogyan fogok tudni vele elindulni? Nézzük mit is tartogat nekünk a Renault jelenlegi legszebb és, mint számomra később kiderült legjobb terepjárója.

18379171_1370262049709035_1238256108_o.jpg

Tovább

A sztárvilág legvagányabb anya-lánya párosai

Divatosak, híresek, gyönyörűek és a lábaik előtt hever a fél világ. Az alábbi posztban anyák napja alkalmából elhoztam a sztárvilág legmenőbb anya-lánya párosait, akik között szép számmal akad olyan utód, akik nem csupán külsejükben, de ismertségben is hasonlítanak édesanyjukra, sőt, olyanok is, akik már fényévekkel túlszárnyalták világhírű szüleiket.

fotorcreated_482.jpgKép1/2/3/4

Tovább

Újraértelmezett Met-gála-outfitek

Tricia Messeroux évek óta rendszeresen rekonstruálja fotóin valamilyen módon az ikonikus vörös szőnyeges összeállításokat, olyan 3–6 éves, imádnivaló gyerekekkel. A neves fotóst legutóbb a New York-i Metropolitan Museum divatintézetének jótékonysági bálja ihlette meg, és így Messeroux és csapata máris elkészítette a legmenőbb outfitek mini-változatait. A toddlewood nevű weboldalán rengeteg cuki fotósorozatot találsz még a kis divatikonokról. 

fotorcreated_499.jpg

Tovább

Változás! Idén ők a legbefolyásosabbak a magyar médiában

Továbbra is az RTL vezére vezet...

Harmadszor is Vidus Gabriella, az RTL vezérigazgatója végzett első helyen a Marketing&Média „Top 50 – A legbefolyásosabb emberek a magyar médiaiparban” rangsorában, amelyet idén 10. alkalommal készített el a kommunikációs szaklap. A tavalyi listán először szereplő Andy Vajna megtartotta pozícióját az élvonalban, a TV2 Csoport tulajdonosa idén is a második helyen végzett, míg Mészáros Lőrinc, a Mediaworks és az Echo Tv tulajdonosaként rögtön a harmadik helyen debütált a listán.

756285889590c5c436f0dc_b2648453.jpg

Tovább

Helló Május! Viszlát Április!

Április, amit igazán szerettem benne

A múltkor hazafelé tartva a szokásos útvonalat kicsit megbonyolítottam, egy teljesen másik irányban indultam el az irodából. Az otthonom helyett a belváros felé vettem az irányt, felültem a kettes villamosra és elzötykölődtem egészen a Parlamentig, a közeli kávézóban vettem egy kávét, majd kiültem a Duna-partra, levettem a tűsarkúimat, és csak figyeltem a várost. Elgondolkodtam, vajon mikor is volt utoljára, hogy csak úgy csináltam valamit, ami más, mint a megszokott?

fotorcreated_479.jpgKép1/2/3/4

Tovább

Lehetséges, hogy az autód jobban szeret, mint a párod?

Nem tűnik túl valószínűnek, hogy egy férfi beleszerethet a számítógépe intelligens operációs rendszerébe (még akkor sem, ha ez a rendszer Scarlett Johansson hangján szólal meg). Ám A nő című, 2013-as scifi-dráma mégis közelebb jár a valósághoz, mint gondolnánk.

unnamed_5.jpg

Tovább

Gyere velem a Zenés Állatkerti Estékre!

Júliusban és augusztusban szerda esténként ismét nyáresti koncertekkel várja a zenebarátokat a Fővárosi Állat- és Növénykert. A hagyományos Zenés Állatkerti Esték koncertsorozat keretében összesen hét előadásra kerül sor, és lesz még egy további jótékonysági meglepetéskoncert is az idén 25. születésnapját ünneplő Állatkerti Alapítvány szervezésében.
fokapu_molino_4000x1100_screen.jpg

Tovább

Vár rád a tökéletes napozás élménye

Helló YVES ROCHER újdonságok!

A növényvilág tökéletes ismerete lehetővé teszi számunkra, hogy felismerjük és felfedjük a tenger és a part találkozásának mentén hajtó növény, a tengerparti iringó csodáját. Élőhelyéből adódóan ez a növény számos védekező reakciót fejlesztett ki, mint az extrém napsugárzástól való védelem, vagy a kivételes vízmegtartó erő.

cg5yjisu8aa_xe.jpg

Tovább

Ruhák a 2017-es MET-Gáláról

Az idő telik, a Föld forog, így újra eljött a  MET-gála időpontja, ahol minden meghívott kiélheti divat iránti kreatívitását, hisz ezen az estén nem kötelező klasszikus, visszafogott estélyikbe bújni. Hazudnék, ha azt mondanám, hogy én is izgatottan várom ezt az eseményt, de tény, hogy kíváncsi voltam mivel rukkoltak elő a sztárok a vörös szőnyegen. Nézzük is, milyen ruhákat láthattunk idén!

met-gala-2015-phil-oh-entrances-exits-121-1024x715.jpg
Kép

Tovább
süti beállítások módosítása